Jesenska oblačila

Domov > Forum > Jesenska oblačila

Jesenska oblačila

SORTIRAJ PO:
Bitcoin 02.09.2020 11:35
Prihaja čas nižjih temperatur. V prejšnjih letih sem v takem času pospravljal kolo, letos pa bi rad še vsaj 2 meseca kolesaril. Kakšna oblačila so se vam izkazala za super v tem hladnejšem času?  Kako se obnesejo te kolesarske jakne? Ta napiha, ko se zašvicas? 
Ban 02.09.2020 13:02

Kratek dres. Če te hladi daš gor rokavčke, mogoče še windstoper telovnik. Če te zebe še v noge daš gor nogavčke. To je nekje za 15 °, če je hladneje daš gor dolg zgornji del dresa in morda čez še telovnik. Če je pod 10 °daš gor kolesarsko jakno in spodnji dolg dres.

fuego 02.09.2020 14:18

Za take temperature kot so sedaj kamot kratki rokavi + brezrokavnik/rokavčki ali vetrovka za spust. Ko pa pade pod 15 imam pa jaz jakno od Castellija Perfetto s snemljivimi rokavi. Prav tako windstopper kratke hlače. Kombiniram pa z rokavčki/nogavčki...Tut če sem malce moker ne prepiha. Lani septembra v Dolomitih se je super obnesla. Da se z njo vozit tudi pozimi do 5 - 7 stopinj. Pač mal kombiniraš spodnje perilo pa gre. Mene ponavadi bolj zebe v roke in noge kot v telo.

Bitcoin 03.09.2020 08:03

A holokolo so kitajski fejki al so orginal? Kakšen imajo čas dostave?

fuego 03.09.2020 08:36

Dresi so ponaredki zato pa so po 40€. Ostalo pa je predrago se da kupit ceneje na kakih drugih tujih straneh.

Bitcoin 03.09.2020 09:11

Kolikor primerjam po spletnih trgovinah ima Decathlon daleč najcenejše brezrokavnike in jakne. Je tudi kvaliteta ok?


nemelk 03.09.2020 11:05

OK - ti samo kupi; čez leta boš pa že sam prišel do tega, katere kose je fino imeti boljše in kateri so dobri tudi tisti cenejši..

obelix 03.09.2020 14:32

Sem gledal lansko sezono v Decathlonu nove jakne in so bile videti precej kvalitetne, pa tudi ne več tako izjemno poceni. Dodaš še kakšnih 40€ in dobiš že vrhunsko preverjeno zadevo na spletnih razprodajah in na dolgi rok bi jaz vseeno priporočal drugo opcijo. Sicer pa je Decathlon kar izropan, kar se kolesarske robe tiče.


Za tole jesensko obdobje zelo zelo priporočam Castelli Perfetto ali Gabbo, oboje imam s kratkimi rokavi in kombiniram z najtanjšimi rokavčki. Zadeva je fenomenalna, tkanina je podobna zelo tankemu neopremu, super kroj, vse na svojem mestu, vseeno kar precej dobro diha, ne pregreva, malo korigiraš z zadrgo, na spustu pa samo zapneš do vrha in ti veter in mraz ne prideta do živega, imata tudi visok vratnik tako da zaščiti še vrat... Zadevi nista poceni, ampak vredni vsakega centa, na angleških spletnih straneh pa se jih v kakšnih akcijah dobiti pod 100€.  Meni je v teh jaknah udobno do cca 8 stopinj, gre pa tudi še kakšno stopinjo nižje, uporabljam pa že te dneve, ko grem zjutraj s kolesom v službo. Super uporabna zadeva, osebno priporočam nakup tega oblačila vsakemu novopečenemu kolesarju in brez izjeme mi vsak večkrat pove, kako ne more verjeti, kako dobre so te cunje :)


Evo, sem ti še našel akcijo, hitro zagrabi .... https://www.sigmasports.com/item/Castelli/Gabba-3-Short-Sleeve-Jersey/FA2K


Skratka Castelli ponuja po mojem mnenju best value prehodne in zimske jakne, to pa so tudi oblačila, kjer jaz osebno nebi ravno gledal na vsak €, predvsem zato, ker imaš potem jakno res leta. Uporabljam tudi zimsko jakno od Castellija in dejansko brez problema vozim celo zimo, no če tem našim zimam sploh še lahko rečemo zime.

ElTorro 03.09.2020 18:16

Jaz se z mnenjem pridružujem nemelku.

Decathlon ima dobro razmerje med kvaliteto in ceno, in če najprej preizkusiš njihovo robo, potem veš, kaj ti je dovolj dobro, kje pa se splača investirati v upgrade.


1
DODAJ ODGOVOR
SLEDI OBJAVI