Stages 3 gen zelo hvalijo mislim da ni razloga da bi šel na karkoli dražjega. tudi sam razmišljam o 105 modelu.
lp
Imam oba; Rotor v osi Rotor 3D gonilke in Stages Ultegra 8000 L.
Oba delujeta 100% in ni bistvene razlike.
Lp
@"Nejko"Ok, navalim na Stages. Pa lep pozdrav na obalo. ;)Imam oba; Rotor v osi Rotor 3D gonilke in Stages Ultegra 8000 L.
Oba delujeta 100% in ni bistvene razlike.
Lp
Pri teh občutljivih elektroniki se mi zdi garancijsko obdobje precej pomemben faktor, mislim da ima Stages samo eno leto garancije, npr. 4iiii pa celo tri leta.
@obelixPri teh občutljivih elektroniki se mi zdi garancijsko obdobje precej pomemben faktor, mislim da ima Stages samo eno leto garancije, npr. 4iiii pa celo tri leta.
Katerega ti furaš?
Poslal sem ti PM ampak nekako ni šlo skozi so nekaj v buli, vglavnem če si za bi se dalo pri VEBu zmenit za dobro ceno za group buy ker tudi sam gledam tole..... PM me.
@Zmago_1Poslal sem ti PM ampak nekako ni šlo skozi so nekaj v buli, vglavnem če si za bi se dalo pri VEBu zmenit za dobro ceno za group buy ker tudi sam gledam tole..... PM me.
Žal prepozno prebral... sem že vzel pri Čerinu
@kovit@Zmago_1Poslal sem ti PM ampak nekako ni šlo skozi so nekaj v buli, vglavnem če si za bi se dalo pri VEBu zmenit za dobro ceno za group buy ker tudi sam gledam tole..... PM me.
Praviš, ad si ga vzel pri ČERINU. Ali ga tam lahko dobiš, ker meni so pri Vebu rekli da do konca Februarja naj ne bi bilo nič.
@alesb@kovit@Zmago_1ja, po moje sem zadnjega dobil, vprašaj jihPoslal sem ti PM ampak nekako ni šlo skozi so nekaj v buli, vglavnem če si za bi se dalo pri VEBu zmenit za dobro ceno za group buy ker tudi sam gledam tole..... PM me.
Praviš, ad si ga vzel pri ČERINU. Ali ga tam lahko dobiš, ker meni so pri Vebu rekli da do konca Februarja naj ne bi bilo nič.
Sem pred nakupom PM. SRM je predrag. Čeravno je Rotor dražji od Stagesa bi vzel prvega v kolikor je tudi boljši. Ali je dejansko boljša roba Rotor???