Čevlji za široke podplate

Domov > Forum > Čevlji za široke podplate

Čevlji za široke podplate

SORTIRAJ PO:
mile9 03.02.2021 15:01

Pozdravljeni,

kupujem čevlje za cestno kolo. Imam malce širše podplate, katere znamke imajo v ponudbi širše čevlje? In kje so pri nas dobavljivi?

Gledal sem Sidi Ergo 5 Mega - Mega od Sidija naj bi bili za širše podplate. Kakšne so Sidijeve velikosti? Malce manjše?

LP

SODROVC 03.02.2021 17:20

Meni SIDI-jeve št. odgovarjajo, so mi "u nulo". Sem poizkusil tudi mega model, vendar je res za široke podplate in za visok nart. Pred nakupom vsekakor preizkusi. So pa imeli pred leti mehkejše usnje in so se čevlji lepo podali/ulegli na nogo. Seda, ko uporabljajo trše usnje, je pa malo mučno, preden se uležejo oz. preden se usnje pretegne.

sixsl 03.02.2021 17:53

Northwave tudi nekaj modelov za širša stopala, samo ne vem imena le teh.

haydiy 04.02.2021 20:32

Imam Sidi Mega in so enake stevilke, kot nosim sicer. Sidi brez Mega moje stevilke ne morem dat niti na nogo,

um_etnik 04.02.2021 22:15

Zame so tudi SIDI MEGA preozki. Uporabljam Giro Empire

mile9 04.02.2021 22:18

@um_etnik

Zame so tudi SIDI MEGA preozki. Uporabljam Giro Empire

navadni Empire ali High Volume verzija?

um_etnik 04.02.2021 23:02

Izgleda navaden, saj takrat ko sem jih kupoval HV še ni bilo

mazho 06.02.2021 19:35

Imam široka stopala, poskusil kar nekaj modelov, daleč najboljši so mi Lake čevlji. Poglej na https://lakecycling.com/

Povprašaj glede dobavljivosti pri Veb Company

majkl_t 07.02.2021 06:05

Lake so super ja. Edini primerni za mojo ekstra široko taco.

Zmeril, poslal mere in po nasvetu tudi kupil pri Salt Dog Cycling - zelo zadovoljen. :)

Prej sem uporabljal Shimano "wide" modele (kar ok), SIDI Mega mi je bil preozek.

mile9 08.02.2021 00:30
@majkl_t

Lake so super ja. Edini primerni za mojo ekstra široko taco.

Zmeril, poslal mere in po nasvetu tudi kupil pri Salt Dog Cycling - zelo zadovoljen. :)

Prej sem uporabljal Shimano "wide" modele (kar ok), SIDI Mega mi je bil preozek.

Izmeril in +5 mm kot na njihovi spletni strani in to je bilo to?
majkl_t 08.02.2021 05:49

Poslal mail v omenjeno trgovino, dobil odgovor kaj in kako zmerit, naredim ter pošljem podatke, dobim nasvet kaj bi bilo idealno, to tudi kupim in zadeva špila.

Lahko bi naredil tudi tako, kot praviš, pa sem želel še dodatno potrditev, ker čevlji niso ravno poceni. :)

1
DODAJ ODGOVOR
SLEDI OBJAVI