Meni SIDI-jeve št. odgovarjajo, so mi "u nulo". Sem poizkusil tudi mega model, vendar je res za široke podplate in za visok nart. Pred nakupom vsekakor preizkusi. So pa imeli pred leti mehkejše usnje in so se čevlji lepo podali/ulegli na nogo. Seda, ko uporabljajo trše usnje, je pa malo mučno, preden se uležejo oz. preden se usnje pretegne.
Northwave tudi nekaj modelov za širša stopala, samo ne vem imena le teh.
Imam Sidi Mega in so enake stevilke, kot nosim sicer. Sidi brez Mega moje stevilke ne morem dat niti na nogo,
Zame so tudi SIDI MEGA preozki. Uporabljam Giro Empire
@um_etnikZame so tudi SIDI MEGA preozki. Uporabljam Giro Empire
navadni Empire ali High Volume verzija?
Izgleda navaden, saj takrat ko sem jih kupoval HV še ni bilo
Imam široka stopala, poskusil kar nekaj modelov, daleč najboljši so mi Lake čevlji. Poglej na https://lakecycling.com/
Povprašaj glede dobavljivosti pri Veb Company
Lake so super ja. Edini primerni za mojo ekstra široko taco.
Zmeril, poslal mere in po nasvetu tudi kupil pri Salt Dog Cycling - zelo zadovoljen. :)
Prej sem uporabljal Shimano "wide" modele (kar ok), SIDI Mega mi je bil preozek.
@majkl_tLake so super ja. Edini primerni za mojo ekstra široko taco.
Zmeril, poslal mere in po nasvetu tudi kupil pri Salt Dog Cycling - zelo zadovoljen. :)
Prej sem uporabljal Shimano "wide" modele (kar ok), SIDI Mega mi je bil preozek.
Poslal mail v omenjeno trgovino, dobil odgovor kaj in kako zmerit, naredim ter pošljem podatke, dobim nasvet kaj bi bilo idealno, to tudi kupim in zadeva špila.
Lahko bi naredil tudi tako, kot praviš, pa sem želel še dodatno potrditev, ker čevlji niso ravno poceni. :)
Pozdravljeni,
kupujem čevlje za cestno kolo. Imam malce širše podplate, katere znamke imajo v ponudbi širše čevlje? In kje so pri nas dobavljivi?
Gledal sem Sidi Ergo 5 Mega - Mega od Sidija naj bi bili za širše podplate. Kakšne so Sidijeve velikosti? Malce manjše?
LP