Po mojem lahko daš v ročko katerekoli zobnike , vseh modelov okoli tega letnika proizvodnnje ., samo da je za 10 prestav .
Na linku imaš Di2 ročice....tu je samo elektronika... ni kompatibilno z mehanskim menjalnikom
Hvala za pomoč.Jaz sem včeraj shifter razstavil in prišel do tega mehanizma.Slika je v prilogi.Je kdo imel podoben primer da ni šlo prestavljat navzgor?Žica je nova,nikjer se ne zatika v bovdnu,ko je žica fraj se lepo prestavlja,ko pa je žica priklopljena na menjalnik začne preskakovat.Je pa model Dura ace ST-7900
Zdravo.Na mojem specalized tarmacu približno letnik 2010 imam težavo in sicer s desno prestavno ročico,ne gre mi menjavat navzgor,po pregledu sem ugotovil,da so zobje na zobniku izrabljeni in mi posledično preskakuje.Menjalnik je 10 prestav Dura ace ,glede na to da takšnih ročič ne najdem nikjer me zanima,če se jih lahko nadomest z npr tem modelo,kljub temu da bi ta model naj bil za 10 in 11 prestav.
Hvala
https://www.bikester.at/shimano-dura-ace-di2-st-9070-schalt--bremshebel-set-2x10-11-fach-M356330.html?&c=816&_cid=22_-51_2542_71335_2568_521348_0_Idealo.at&utm_source=idealo&utm_medium=psm&utm_campaign=Schalthebel&utm_content=Shimano&utm_term=399524