Seveda lahko zamenjaš ˝kolo˝ po opravljeni turi:
- v connectu v aktivnosti stisni Dodaj/odstrani opremo, in odstrani kljukico pri Treku in jo dodaj pri Cubu.
Kateri števec pa imaš? Mene vedno po furi vpraša naj zberem med makadam, cesta itd...Lahko pa potem v garmin connectu vse popraviš..za vse fure nazaj.
@fuegoNista me razumela... v samem števcu se to ne da narediti oz. vsaj jaz ne vem. Sama aplikacija ni problem, vendar če v aplikaciji popravim, potem spet ne gre skupaj števec in evidenca v connectu. Tudi to sem že vprašal nekje: manjkata mi tudi dve ture v števcu (seveda sta na connectu) in nihče ni vedel, kako ju spraviti iz aplikacije v sam števec...Kateri števec pa imaš? Mene vedno po furi vpraša naj zberem med makadam, cesta itd...Lahko pa potem v garmin connectu vse popraviš..za vse fure nazaj.
Kako da tega nisem opazil, kajti že barva obrob je bila temno zelena, pa tudi ko se zautavim, zaustavim merjenje in mi v barvi pokaže, ali naj končam vožnjo. Obrobe, pisanje bi moralo biti v svetlo plavi. In še nekaj je napeljevalo k temu, da imam nastavljeno narobe... Ni mi kazalo kadence, čeprav imam senzor na pedalu specialke, seveda ga pa nimam na Treku in tam te opcije nimam nastavljene. Ampak, čeprav opcija ni nastavljena, je vseeno meritev bila... Kar v redu, bi rekel!
Hm, zakaj rabiš te podatke na števcu? Števec je le računalnik za zbiranje podatkov, vse pa potem jaz analiziram in gledam v Connectu (preko mobitela ali računalnika), kaj je v števcu, mi ni več pomembno...
@piki7Poglej... pač tako sem navajen, da vsaj na koncu meseca, ko si podatke za rezervo še zapišem v excell tabelo (imam podatke vse od leta 1999), vse primerjam... in mora štimati... 😏Hm, zakaj rabiš te podatke na števcu? Števec je le računalnik za zbiranje podatkov, vse pa potem jaz analiziram in gledam v Connectu (preko mobitela ali računalnika), kaj je v števcu, mi ni več pomembno...
Zdaj bom izgleda moral takole: na koncu meseca pač dam kljukico za Cube... da preveč ne računam levo in desno in potem po vnosu spet kljuknem na Trek... Pač...
😳 Včeraj sem ga glede kolesarstva... solidno lomil. S kolegom sva bila zmenjena, da se peljeva preko Boča iz Sobote in seveda nazaj. Nekajkrat sem spreminjal traso... kolega si ni naložil ravno najnovejše, zato sva se že na začetku zanašala name... veliko večino sem trase sem vedel na pamet... ne pa vsega. Do Poljčan prideva brez problemov, preko tudi, hočeva v Rogaško, vendar sem zgrešil glavno cesto za Rogaško in notri se pripeljeva po neki stranski. V redu... pa naj bo. Do Podlehtnika gre, potem je bilo potrebno proti vzhodu... do ceste, katera vodi mimo Borla in preko kanala ter same reke Drave. Ajaj... že na prvem vzponu opaziva, da je nekje popolna zapora ceste... dobro, uberava neki obvoz in nato nekaj po svoje in prideva do Leskovca. Tu sem že mislil, da sva na najbolj vzhodni cesti v Sloveniji, ampak seveda nisva bila in tako po "moji želji" nisva zavila v Cirkulane, ampak sva čez kakšne pol ure na mojo prispeva v Videm pri Ptuju. Saj... razdaljo sva naredila, nekaj manjka višincev, vseeno glede tega ni problem. Vseeno škoda, da nisem vozil spet po tistih cestah v bližini Borla in Zavrča... kjer sem bil pred golgimi leti s Sakalo, Perčičem, Balohom, Drofenikom... Ni kaj, zadal sem si, da mogoče že ta teden grem iz Sobote do teh krajev in se vrnem severneje nazaj... torej nekako kontra smer glede na tole.
In za nameček sem komaj zvečer doumenl, da zjutraj sploh nisem pazil, niti opazil (pa čeprav imam dejavnosti oz. različna kolesa označena z različno barvo na števcu), da sem se "vozil" s Trekom, namesto s Cubejem... Tako bom sedaj moral vsak mesec paziti, da vse prištejem na pravo mesto... kajti sam števec se glede tega ne more popraviti.
Sobota - Ptuj - Poljčane - Podlehtnik - Ptuj - Sobota
In še trasa, katera je bila z moje strani predlagana...
Trasa za navigacijo za pot na Boč
Ojoj... ni mi bilo prvič, da nisem verjel navigaciji oz. kaj začrtal površno, prehitro in ne preveril... in se potem lovil. Iz napak se učimo... upam, da sem se do sedaj že VSE NAUČIL?