GIRO in Team Jumba Visma

Domov > Forum > GIRO in Team Jumba Visma

GIRO in Team Jumba Visma

SORTIRAJ PO:
SODROVC 19.05.2021 20:17

 Redno gledam GIRO in opažam, da letos TJV ni konkurenčna. Kolikor vem, so se nekateri Rogličevi sotekmovalci/pomočniki nekoliko zmrdovali in mu celo nejevoljno pomagali na vseh velikih dirkah.

Letos je veliko priložnost dobil Novozelandec George Bennet, pa nikakor ni konkurenčen. Čist verjamem, da si je/so si, prej fantje mislili, da če ne bi bili pomočniki, da bi sami lahko uspeli in bi jim uspel "veliki met". Vendar pa je za to potreben kolesar, ki do potankosti obvlada vse kolesarske prvine. Primož nekaterih stvari morda še ne "u nulo", vendar je v vseh, ki so potrebne za zmagovanje na velikih dirkah, dobro podkovan, pa še miselnost velikega šampiona ima. "Never die attitude" ali po italjansko  " Non mai mollare". 

Me zanima, kaj se mota po glavah njihovih športnih direktorjev. 

Maratonac 20.05.2021 00:24

Šefi so poslali na preizkus vse tiste , ki mislijo , da so sposobni več , če ne bi bili Roglini spojleri .  No trenutek resnice je prišel za vse njih . Niso sposobni kot ekipa spredaj enkrat držat tempo , vsaj za malo reklame . Benet se vsaj malo trudi , sam ni zaenkrat pravo testo . Šlepa se med drugimi ekipami , kot da je vodilni na dirki . Pa tudi drugi niso ne vem kaj ! Niballi 22.  Bernal Gomez lohka dela kar dela , ko ni najboljših , sam tole je vse skupaj žalostno , pa naj komentator  EUS vpije v mikrofon kolker hoče ! 

Po moje so jih poslali , da jim za zasluge zmanjšajo plače !

Če pride pa na DPS  še Rogla , nas bodo pa Italijani prosili , da ena etapa zavije čez Gorico   in TS ! 

SODROVC 20.05.2021 18:39

Danes je v begu tudi George bennet, TJV, z zaostankom 21 min in 42 sec. Se spomnim, kos pred letom-dvema, ni bil voljan pomagati Rogliču, ker je bil prepričan, da je veliko boljši od njega. No, se je izkazalo drugače. Najprej v kronometru, potem pa še v etapah z mešanim terenom, pa z etapami v klance. Bomo videli, kako bo  na koncu.

1
DODAJ ODGOVOR
SLEDI OBJAVI