Resnica o dostavljalcih hrane preko aplikacij

Domov > Forum > Resnica o dostavljalcih hrane preko aplikacij

Resnica o dostavljalcih hrane preko aplikacij

SORTIRAJ PO:
Quercus 27.07.2021 11:05

 Na hrvaški NovaTV sem zasledil zanimiv prispevek o tem :


Povem lahko tudi kaj sem že vse doživel v prometu z njimi, kako so brezobzirni do ostalih pri dostavi, naročiš eno prinese ti pa povsem nekaj drugega....

To ni vredno naročati oziroma se ne splača klicati ker se nimaš na nikogar zanesti.

Kakšne so pa kaj vaše izkušnje?
sigix 27.07.2021 16:01

Ne razumem, kaj ima dostavljalec s tem, če dobiš napačno hrano. Saj ne gre on v kuhinjo in pripravi hrano zate. V restavraciji mu jo dajo v roke skupaj z računom. Če ni prava hrana potem je lahko kriva kvečemu restavracija.

Osebno imam same pozitivne izkušnje, prijazni, korektni, nikoli nisem dobil napačne hrane (je pa enkrat manjkal dodatek ampak spet - ni kriv dostavljalec!).

Na cesti pa tudi ne opazim razlike med dostavljalci in povprečnimi mestnimi kolesarji. Nekaterim ljudem pač ne pomenijo nič ne zakoni ne kultura prometa. Pa niso taki samo kolesarji, tudi med avtomobilisti, pešci in skirojarji se najde kakšen tak.


ElTorro 27.07.2021 22:51

Kolikor sem bral izkušnje dostavljalcev, pri nas ni težav ki so omenjeni v prispevku - vsaj nihče ni omenjal težav pri izplačilih.


Pri nas so, kolikor vem, dostavljalci "zaposleni" (preko pogodb ali študentskih napotnic) neposredno pri izvajalcu (npr. Wolt). Moram priznati, da mi sploh ni jasna vloga teh agregatorjev (ali kaj so že) na Hrvaškem. Nek posrednik, bog ve s kakšnim namenom? Njihova verzija naših IPSov v Luki?


Drugače pa tudi jaz na cesti ne opazim neke razlike med njimi in ostalimi kolesarji.... sem prav pozoren na to, ker po tujih (predvsem ameriških) forumih velikokrat prebereš kritike na njihov račun. So pa seveda zaradi svoje delovne opreme bolj vidni od ostalih kolesarjev, tako da če naredijo kakšno neumnost, se to bolj opazi kot pri povprečnem mestnem kolesarju.

1
DODAJ ODGOVOR
SLEDI OBJAVI