Fuck, kako ti to misliš: "Kakšne so vaše izkušnje?".
Na "Kaj priporočate?" pa, pojdi s takim tempom da bo punca zvozila in bosta oba ponosna na doseženo ali pa naj ona malo več vozi kolo oz. se pripravlja in bosta tudi oba ponosna ...
Tole ni forum za štrom motoriste.
Op.: javi svoj naslov na ARSO, tam so zadolženi za izdajo dovoljenj za odlagališča odpadkov - aja, pri vas doma bi za hobi vozili e-kolo, odpadne baterije, ki vsebujejo težke kovine, pa naj imajo drugi pred svojim pragom!
https://www.dnevnik.si/1042958820
Saj veš: poceni - dober - lahek;
zdaj si pa izberi dve lastnosti, ker vseh treh ne boš dobil.
Moja žena ima Spec Vado SL in delno ustreza tvojim kriterijem (razen "poceni"). Lahko dodaš zunanjo baterijo.
Aja, regularna e-kolesa odklopijo motor pri 25kmh, zato po ravnini bistveno hitreje ne bosta šla.
Doseg e-kolesa pa je odvisen od številnih faktorjev, npr. Vado SL z mojo ženo in njenim stilom kolesarjenja bi morda celo zvozila tvoj krog. Sicer take ture še ni naredila, ampak 100km/1000 višincev je bila poraba cca 60% baterije.
Še najbolje bi bilo kupiti e-specjalko, je najlažja v razredu e-koles. Nove se dobi ali pa se je dobilo, že za 3500 €. Baterijo se lahko sname in da gor pokrov, da zgleda kot običajno kolo. Ko je baterija izklopljena, se izklop tudi pogonski sklop. Tako ni nobenega dodatnega upora. Ostane le malce višja teža kolesa, ki pa je zanemarljiva za večino e-uporabnikov/netekmovalcev.
Med drugimi ima tudi Fokus taka kolesa.
https://www.focus-bikes.com/int/bikes/e-road/paralane2
https://www.bike-discount.de/en/buy/focus-paralane2-9.5-783891?currency=1&delivery_country=158
Maraton je preizkušnja vzdržljivosti...e-kolo pa za izlete...
@fuegoTočno ne vem, vendar sem sodeloval v štirih izvedbah tega maratona v prvih petih letih. To je bil izziv, za nas Ravence (tudi uradno smo kot Prekmurci Ravenci, vzhodni del brez Goričkega pa so Dolinci) dogodek. Nikoli se nisem ravno na smrt pripravljal, vedel sem, da bom zvozil, ampak da bo težko. Z elektriko to ravno ne izgleda tako, vsaj mislim?Maraton je preizkušnja vzdržljivosti...e-kolo pa za izlete...
Sedaj bi se vozilo tudi s "štromarji", kar pa ravno tja ne paše. Sam maraton v Kamniku lahko "sprejme", kaj vem okoli šesto udeležencev in bodo zaprli vrata kolesarjem s kolesi brez motorja? Pa tudi: upam si trditi, da bo sedaj malodane vsak kolesaril s takim kolesom (pa s tem ni nič narobe, je za pozdrviti), prej ni in tak je lahko nevarnost za večjo skupino ljudi. Eno je voziti se v dvoje, troje in drugo v grupah, skupinicah po nekaj deset ljudi.
Scott s 650Ah baterijo, 120km, 1000visincev. Good luck s katerokoli, da naredis 2000 visincev. Vsaj na nacin, da motor dejansko dela.
Opcija je, da se po ravnem pelje brez motorja in na klance ob pomoci motorja. Ampak pri 25kmh se na specialki posteno dolgocasis, ona pa bo garala, da bo vlekla s seboj 25kg pleha.
Resitev je, da gresta skupaj takrat, ko tebi pase na izi in kratko. Vsaj jaz tako delam 😁 Pa je za oba ok.
Tista baterija na linku pravi, da je po 800 polnjenjih samo se 60% kapacitete. Katastrofa, ce mene vprasas 🙄
Nekaj takega bi bilo za tvoje želje https://www.canyon.com/de-de/e-bikes/e-rennrad/endurace-on/endurace-on-7.0/2486.html?dwvar_2486_pv_rahmenfarbe=GY%2FBK ali pa res Focusi iz Bike-discounta, ki jih je zgoraj ŠODRAVC prilepil.
Seveda pa je taka rešitev takoj jurja nad budgetom, ampak dobiš vsaj dobro, cca 14 kg, lahko kolo, ki bi lepo letelo po ravnem tudi brez pomoči elektrike. 2000€ bo premalo za resno kolo, kompromisi bodo preveliki, posledično bo 2000€ veliko denarja za neizpolnjene želje.
Saj nisem nikjer napisal da bova šla na tekmovanje z e kolesom. Gre seveda za izlet...
Hvala (skoraj)vsem za predloge razen tistim z moraliziranjem. Zakaj dihate? Povzročate globalno segrevanje(CO2) in še toliko bolj ko kolesarite!
Bravo maticstric,
najbolje, da pojasniš tistim, ki se ukvarjajo s podnebnimi spremembami in z ostalim onesnaževanjem, da je v bistvu človeško dihanje krivo za izpuste TGP. To, da je ogljični odtis elektrike ca. 0,35 kg CO2/kWh, je zanemarljivo, če se je treba rekreirat s pomočjo elektrike. Kajti zdravje je prvo!
Že stokrat rečeno na teh straneh: kdor ne morem pač ne more (vsakdo enkrat pride do te točke). To ni nobena sramota, sramota pa je, če se za dosego cilja izbirajo sredstva, ki so v nasprotju z okoljskimi (in športnimi) normami.
Le zakaj si štromarji ne vzpostavite svojega forum? Potem tu ne bo moraliziranja. Konec koncev noben kolesar ne moralizira na forumu avtomobilskih športov.
Priznajmo, težko vam je, kajne, radi bi bili KOLESARJI :-)
😏
@crni2Bravo maticstric,
najbolje, da pojasniš tistim, ki se ukvarjajo s podnebnimi spremembami in z ostalim onesnaževanjem, da je v bistvu človeško dihanje krivo za izpuste TGP. To, da je ogljični odtis elektrike ca. 0,35 kg CO2/kWh, je zanemarljivo, če se je treba rekreirat s pomočjo elektrike. Kajti zdravje je prvo!
Že stokrat rečeno na teh straneh: kdor ne morem pač ne more (vsakdo enkrat pride do te točke). To ni nobena sramota, sramota pa je, če se za dosego cilja izbirajo sredstva, ki so v nasprotju z okoljskimi (in športnimi) normami.
Le zakaj si štromarji ne vzpostavite svojega forum? Potem tu ne bo moraliziranja. Konec koncev noben kolesar ne moralizira na forumu avtomobilskih športov.
Priznajmo, težko vam je, kajne, radi bi bili KOLESARJI :-)
@MitkoPri vožnji po ravnem teža nima velikega vpliva, razen pri pospeševanju. Je pa problem v tem, da je "ravnina" lahko tudi malo bolj razgibana, takrat pač električarji vklopijo malo pomoči..Scott s 650Ah baterijo, 120km, 1000visincev. Good luck s katerokoli, da naredis 2000 visincev. Vsaj na nacin, da motor dejansko dela.
Opcija je, da se po ravnem pelje brez motorja in na klance ob pomoci motorja. Ampak pri 25kmh se na specialki posteno dolgocasis, ona pa bo garala, da bo vlekla s seboj 25kg pleha.
Resitev je, da gresta skupaj takrat, ko tebi pase na izi in kratko. Vsaj jaz tako delam 😁 Pa je za oba ok.
Tista baterija na linku pravi, da je po 800 polnjenjih samo se 60% kapacitete. Katastrofa, ce mene vprasas 🙄
Sicer sem pa jaz imel idejo skupnega kolesarjenje z ženo na e-biku, pa se stvar ne izide ravno tako. Že če sem na MTB je ona po ravnem zame prepočasna, kaj šele na specialki. Navkreber na strmih klancih ni šans, da bi ji sledil, navzdol jo moram pa sploh čakati. Tako da skupaj kolesariva samo na kakih bolj položnih klancih, kjer je hitrost15-20 na uro.
Ja, idealno je do 5% klanec. Kar je vec, se z lahkoto odpelje. Ampak v eco mode na klanec je treba kar posteno delat, da se peljes za dobrim kolesarjem na specialki. V soboto sva naredila 80km, 1200vm in sta ji ostali se 2 crtici od 5 na bateriji. Smrecje, Sv.3 kralji, vzpon iz Gorenje vasi na Suhi Dol. Tako, kot si rekel: enkrat pocaka en, drugic drug. Ampak vecino sva prevozila skupaj, turisticno.
Blagor se teb če jo moraš sam dol čakat. Moja si je zdej omislna navadnga gorca in izrazla željo, da greva kdaj skupej kej odpeljat. In zdej jo čakam po ravnem, na vzponih sploh in za dol tud. V dveh urah nardim tako mogoče 25 km medtem ko bi jih sam 2x več. Ampak vse za družinsko srečo 😄
@BanHappy wife happy life 😆Blagor se teb če jo moraš sam dol čakat. Moja si je zdej omislna navadnga gorca in izrazla željo, da greva kdaj skupej kej odpeljat. In zdej jo čakam po ravnem, na vzponih sploh in za dol tud. V dveh urah nardim tako mogoče 25 km medtem ko bi jih sam 2x več. Ampak vse za družinsko srečo 😄
Z boljšo polovico sva sprobala to e-čudo Scottt Aspect od gorcev.
Opažanja:
- super za v močnejše brege, še posebej, če greš z boljšo polovico, ker lahko voziva isto hitrost tako, da pač uporabljaš nižjo stopnjo pomoči, kot boljša polovica
- kolo je težko in zelo stabilno
- dokaj dobro gre tudi na spustih
- problem je po ravnini in še predvsem na rahlih daljših vzponih, ker pri hitrostih nad 25km/h električna pomoč poneha, in potem moraš to težko zverino gnati z lastno močjo, oziroma nič kaj dober občutek ni pri vožnji po ravnem ali v klanec tako težkega kolesa brez e-pomoči.
- skupna ocena: boljše od pričakovanja
Opcija je čip, kjer nastavis hitrost na recimo 30km/h. Potem se ze da lepo peljat. To sicer ni po regelcih, ampak če ne odpres motorja do konca nihče ne bo opazil, da se 30 pelješ. Letos me je v Istri prehitel model na mtb kolesu, ki se je po magistralki peljal garant 60km/h. Ima ludih....
@migaj
Da bom jasnejši: ravnina z ekolesom ni problem, problem je daljši rahel klanec -duhamorno.
@fuego@migaj
Da bom jasnejši: ravnina z ekolesom ni problem, problem je daljši rahel klanec -duhamorno.
Kakšen daljši klanec se pa da vozit z več kot 25km/h?
Pozdravljeni!
Za punco iščem poceni e kolo (do ~2000€) ki zdrži turo maraton alpe, da greva lahko kdaj skupaj. Torej kolo mora zdržati ~120km in 2000m višincev. Največ sem gledal e-treking kolesa, ki imajo malo ožje gume, da ne gre vse energija v toploto.
Npr kaj takšnega:
https://www.kolesarski-potepuh.si/elektricno-kolo-crussis-e-cross-16-baterija-468wh?tracking=5319a33755fb0&utm_source=ceneje&utm_medium=products&utm_campaign=ceneje_products&utm_content=pp_16
Čeprav ta ima najbrž premajhno baterijo. Pogoj je še da je baterija zamenljiva.
Kaj priporočate? Kakšne so vaše izkušnje?
LP