@robertcNa tablici samsung android 10 imam nameščen zwift. Ko se želim preko bluetootha povezati s trenažerjem elite mi trenažer najde ampak javi, da mora biti na napravi nameščena aplikacija. Kaj je narobe?
A imas namescen companion app ali zwift aplikacijo? To sta dve razlicni stvari....
@Mitko@robertcNa tablici samsung android 10 imam nameščen zwift. Ko se želim preko bluetootha povezati s trenažerjem elite mi trenažer najde ampak javi, da mora biti na napravi nameščena aplikacija. Kaj je narobe?
A imas namescen companion app ali zwift aplikacijo? To sta dve razlicni stvari....
Vem na računalniku mi dela zwift, rad pa bi kolesaril na tablici.
@robertc@Mitko@robertcNa tablici samsung android 10 imam nameščen zwift. Ko se želim preko bluetootha povezati s trenažerjem elite mi trenažer najde ampak javi, da mora biti na napravi nameščena aplikacija. Kaj je narobe?
Vem na računalniku mi dela zwift, rad pa bi kolesaril na tablici.
@robertc, na kateri frekvenci ti oddaja WiFi router? 2.4 GHz, ali 5GHz?
Na tablici samsung android 10 imam nameščen zwift. Ko se želim preko bluetootha povezati s trenažerjem elite mi trenažer najde ampak javi, da mora biti na napravi nameščena aplikacija. Kaj je narobe?