Tablica zwift

Domov > Forum > Tablica zwift

Tablica zwift

SORTIRAJ PO:
robertc 25.12.2021 19:00

Na tablici samsung android 10 imam nameščen zwift. Ko se želim preko bluetootha povezati s trenažerjem elite mi trenažer najde ampak javi, da mora biti na napravi nameščena aplikacija. Kaj je narobe?

Mitko 25.12.2021 20:26
@robertc

Na tablici samsung android 10 imam nameščen zwift. Ko se želim preko bluetootha povezati s trenažerjem elite mi trenažer najde ampak javi, da mora biti na napravi nameščena aplikacija. Kaj je narobe?

A imas namescen companion app ali zwift aplikacijo? To sta dve razlicni stvari....

robertc 25.12.2021 20:51
@Mitko
@robertc

A imas namescen companion app ali zwift aplikacijo? To sta dve razlicni stvari....

Vem na računalniku mi dela zwift, rad pa bi kolesaril na tablici.

Mitko 25.12.2021 20:55
@robertc
@Mitko
@robertc

Vem na računalniku mi dela zwift, rad pa bi kolesaril na tablici.

Nalozi printscreen errorja. Mogoce je tablica presvoh ali pa nimas dovolj prostora. Zwift je kar pozresen glede tega in zadnje case ni vec prevec prijazen do sibkejsih naprav.
kamencek 26.12.2021 17:57

@robertc, na kateri frekvenci ti oddaja WiFi router? 2.4 GHz, ali 5GHz?

1
DODAJ ODGOVOR
SLEDI OBJAVI