Predelujem hybrid-a na gravel varianto :) Zamenjal sem prestavne ročice SORA R3000 3X9. Zadnji menjalnik deore in zavore delujejo brez težav. Težava se pojavi pri prvem menjalniku, kjer je očutno "pull ratio" prestavne ročice premajhen za ta menjalnik (FD-M430). Lahko prestavim samo do drugega zobnika, potem zmanjka.
Zanima me kakšna enostavna varianta da bo delovalo. Gonilka je FSA tripla 48-36-26.
1. zamenjava prvega menjalnika na SORA R3030-B ?? bo delovalo, glede na to da je to treking gonilka, menjalnik pa cestni?
Uspešno ste se registrirali. Na vnešen e-mail naslov smo vam posredovali povezavo za potrditev registracije.
Registracija uspešno zaključena. Samodejno ste bili prijavljeni v portal.
Forum komentiranje
Trenutno še nimate dovoljenja za komentiranje objav na forumu. Za aktiviranje posredujte uporabniško ime na info@bicikel.com.
Mali oglasi
Trenutno še nimate dovoljenja za dodajanje in komentiranje malih oglasov. Za aktiviranje posredujte uporabniško ime na info@bicikel.com.
Mali oglasi
Uporabniku omogočamo istočasno objavo največ 3 malih oglasov. V primeru, da bi želeli imeti objavljenih več malih oglasov istočasno, je potreben vpis na vročo stran. Za več informacij nam lahko pišite na info@bicikel.com.
Komentiranje novic
Trenutno še nimate dovoljenja za komentiranje novic. Za aktiviranje posredujte uporabniško ime na info@bicikel.com.
Pozdravljeni!
Predelujem hybrid-a na gravel varianto :) Zamenjal sem prestavne ročice SORA R3000 3X9. Zadnji menjalnik deore in zavore delujejo brez težav. Težava se pojavi pri prvem menjalniku, kjer je očutno "pull ratio" prestavne ročice premajhen za ta menjalnik (FD-M430). Lahko prestavim samo do drugega zobnika, potem zmanjka.
Zanima me kakšna enostavna varianta da bo delovalo. Gonilka je FSA tripla 48-36-26.
1. zamenjava prvega menjalnika na SORA R3030-B ?? bo delovalo, glede na to da je to treking gonilka, menjalnik pa cestni?
2. "pull ratio extender"....nek mehanizem ki bo povečal poteg?? http://www.jtekengineering.com/
ve kdo mogoče razmerja tega menjalnika in prestavnih ročic?
Ideje in predlogi dobrodošli. Hvala!