Jaz sem ga mislil kupiti, potem sem si pa premislil, ker si uredil nastavitve na Litespeed-u T6 tako dobro, da sedaj nimam več potrebe.
Sem pa prebral tuje review-e in ni slabih ocen. Pa če sojih vozili v klubu Gusto Xauro (Tadej Pogačar in drugi), potem najbrž res ni slabo kolo. Ultegra je pa itak zakon. Pa še klasične zavore ima.
Zadnje čase sem zasledil zelo povečano število prodaj rabljenih Gustov, pa razen dveh kolegov, nisem izvedel vzrok prodaje. Sem kar v dvomih glede nabave, pa me zanima, ali ima še kdo dvome glede kvalitete teh koles. Zgledajo izjemno dobro, cenovno zelo ugodni, sploh s tako opremo kar ponujajo.
@gaspertiliZadnje čase sem zasledil zelo povečano število prodaj rabljenih Gustov, pa razen dveh kolegov, nisem izvedel vzrok prodaje. Sem kar v dvomih glede nabave, pa me zanima, ali ima še kdo dvome glede kvalitete teh koles. Zgledajo izjemno dobro, cenovno zelo ugodni, sploh s tako opremo kar ponujajo.
Jaz sem nekje slišal, da so kar precej mehki okvirje. Nekje pa, da imajo kar precej težav z kakšnim pokanjem na kolesu. Sta pa to seveda nepreverjeni informaciji.
Kupujem novo kolo in sem našel gusto ranger team limited, kot je tu: https://www.a2u.si/cestno-kolo-gusto-ranger-team-limited-shimano-ultegra-r8000-TWGUSLFXB00257
Ponudba se zdi ugodna, 2250 eur, globoki karbonski obroči, oprema ultegra.
Ima kdo izkušenje s proizvajalcem Gusto? Vsak nasvet dobrodošel :)