Mali oglasi na Bicikel.com

Domov > Forum > Mali oglasi na Bicikel.com

Mali oglasi na Bicikel.com

SORTIRAJ PO:
ZEBRA 30.05.2023 11:47

V oglasih na strani Bicikel.com se velikokrat prodaja rabljena oprema ,skoraj vedno zelo podobno opisana : iz ljubiteljske zbirke ; pregledani ,natančno centrirani , vse b.p.  ; obroči kot novi ...

Sam imam s prodajalcem , ki oglašuje na ta način , kar grenko izkušnjo , zato vsem ,ki boste kupovali od njega svetujem ,da res natančno pregledate robo ob nakupu. 

Če ima kdo kakšno vprašanje ,pa me lahko kontaktira v zasebno sporočilo.

Moj namen je dobronameren , ni namena nikogar blatiti ,samo dobronameren nasvet dajem vsem ,ki kupujete rabljeno robo.

SODROVC 30.05.2023 12:10

Jaz sem pred časom kupil od enega Mariborčana zadnji menjalnik za mtb kolo, Deore LX. Malo rabljen, odlično deluje ipd. Poslan je bil po pošti. Dobil sem zgonjen menjalnik. Od takrat kupujem le še nove dele. 

ZEBRA 30.05.2023 14:19
@SODROVC

Jaz sem pred časom kupil od enega Mariborčana zadnji menjalnik za mtb kolo, Deore LX. Malo rabljen, odlično deluje ipd. Poslan je bil po pošti. Dobil sem zgonjen menjalnik. Od takrat kupujem le še nove dele. 

Tudi jaz , samo v mojem primeru je šlo za specifiko , sem iskal točno te obroče ,Mavic Ultimate Carbon za moje kolo ,ki ni v redni uporabi ,vozim ga samo parkrat na leto..
aljoman 31.05.2023 10:32

Hvala za dobronamerna opozorila, pa vendar bi bilo smiselno podati še ime, vzdevek? zraven.

ZEBRA 31.05.2023 11:07

@aljoman

Hvala za dobronamerna opozorila, pa vendar bi bilo smiselno podati še ime, vzdevek? zraven.

Preberi prvi odstavek moje objave in ti bo vse jasno :) 

Samo eden izmed prodajalcev uporablja stavke,ki sem jih citiral .

1
DODAJ ODGOVOR
SLEDI OBJAVI