Splošno
19.09.2023
Nenadno hitra obraba Vittoria plaščev
Ob 05:52, ZEBRA
Jaz sem pred časom kupil od enega Mariborčana zadnji menjalnik za mtb kolo, Deore LX. Malo rabljen, odlično deluje ipd. Poslan je bil po pošti. Dobil sem zgonjen menjalnik. Od takrat kupujem le še nove dele.
@SODROVCJaz sem pred časom kupil od enega Mariborčana zadnji menjalnik za mtb kolo, Deore LX. Malo rabljen, odlično deluje ipd. Poslan je bil po pošti. Dobil sem zgonjen menjalnik. Od takrat kupujem le še nove dele.
Hvala za dobronamerna opozorila, pa vendar bi bilo smiselno podati še ime, vzdevek? zraven.
@aljomanHvala za dobronamerna opozorila, pa vendar bi bilo smiselno podati še ime, vzdevek? zraven.
Samo eden izmed prodajalcev uporablja stavke,ki sem jih citiral .
V oglasih na strani Bicikel.com se velikokrat prodaja rabljena oprema ,skoraj vedno zelo podobno opisana : iz ljubiteljske zbirke ; pregledani ,natančno centrirani , vse b.p. ; obroči kot novi ...
Sam imam s prodajalcem , ki oglašuje na ta način , kar grenko izkušnjo , zato vsem ,ki boste kupovali od njega svetujem ,da res natančno pregledate robo ob nakupu.
Če ima kdo kakšno vprašanje ,pa me lahko kontaktira v zasebno sporočilo.
Moj namen je dobronameren , ni namena nikogar blatiti ,samo dobronameren nasvet dajem vsem ,ki kupujete rabljeno robo.