Motorizacija v kolesarnici

Domov > Forum > Motorizacija v kolesarnici

Motorizacija v kolesarnici

SORTIRAJ PO:
pinjo73 22.08.2023 07:54

Na fotki je kolesarnica pri podjetju, kjer sem zaposlen(Steklarna Rogaška).

Mene zanima ali je po zakonu dovoljeno, da se ta težka motorizacija parkira v kolesarnici?

Tudi 4-kolesnik je včasih parkiran tu notri. Zadnjič se je zgodilo, da sem kolo pustil zunaj, ker ni bilo placa in je prišla močnejša ploha.........Sicer sem edini v podjetju, ki se redno vozim

s kolesom v službo (200x na leto)

Sprašujem to na tem forumu, ker od strica Google-a nisem dobil nobenih pravih informacij.

obelix 22.08.2023 15:44

Po zakonu :)) Ne bodi smešen, gre za privat objekt na privat parceli,  lahko daš tudi bazen spodaj :)

Jaz bi prej rekel, da je problem, ker prihajaš med zadnjimi, bo treba bolj pritisnit na pedala ali pa prej štartat od doma :) . Skratka, če je spodaj v povprečju 10 mopedov in eno kolo, je tole bolj "mopedarnica" in je takoj bolj na mestu vprašanje, ali je po zakonu, da se v mopedarnico parkira kolo :)

Skratka, malo sarkazma, ampak bistvo se da razbrat.

pinjo73 22.08.2023 16:51

@obelix

Po zakonu :)) Ne bodi smešen, gre za privat objekt na privat parceli,  lahko daš tudi bazen spodaj :)

Jaz bi prej rekel, da je problem, ker prihajaš med zadnjimi, bo treba bolj pritisnit na pedala ali pa prej štartat od doma :) . Skratka, če je spodaj v povprečju 10 mopedov in eno kolo, je tole bolj "mopedarnica" in je takoj bolj na mestu vprašanje, ali je po zakonu, da se v mopedarnico parkira kolo :)

Skratka, malo sarkazma, ampak bistvo se da razbrat.

V nekaterih podjetjih imajo kolesarnico ograjeno z mrežo in imajo vhodne vrate, motorizacija je pa pakirana na točno določeni lokaciji pod milim nebom. Misliš, da bi vodstvo firme sprejelo to pobudo ?

Sicer se ta težava dogaja samo poleti, ko se ljudje nočejo domov voziti v razgreti počevini in pridejo raje v službo z motorji in 4 kolesniki.

aljoman 23.08.2023 07:45

Daj predlog vodstvu podjetja, da se zadeva uredi, simpl. Predlagaj še tole

1
DODAJ ODGOVOR
SLEDI OBJAVI