Vuelta

Domov > Forum > Vuelta

Vuelta

SORTIRAJ PO:
amfiteater 12.08.2024 16:27
 Ali Roglič gre na Vuelto , hvala .
Guma 13.08.2024 09:07
mark 27.08.2024 14:18

Meni se zdi to razpredanje o taktičnem predajanju majice vodilnega ena navadna bulšit mantra, ki jo ponavljajo neki kvazi strokovnjaki. Če majico predaš nekomu, ki ni nevaren v skupni razvrstitvi, bodo tekmeci še vedno orientirani nate in moštvo ni v ničemer razbremenjeno. Če jo predaš neposrednemu tekmecu, si pa v kaši, ker moraš razliko nekje dobiti nazaj. Edina prednost je v tem, da pridobiš enih 10 minut za počitek, ker ti ni treba na oder za zmagovalce.

aljoman 28.08.2024 06:45

Enih 10 minut, raztegnjenih na uro in več.

Guma 28.08.2024 08:44

Sem se že večkrat vprašal, ali je Martinez še na dirki ali je že odstopil. Ni ne pomočnik, ne v begu, ...

aljoman 30.08.2024 06:11
@Guma

Sem se že večkrat vprašal, ali je Martinez še na dirki ali je že odstopil. Ni ne pomočnik, ne v begu, ...

V 11. etapi je ravno Martinez na začetku vzpona čakal Primoža. Dejansko se je ustavil ob cesti in čakal. Martinez je bil namreč del ubežne skupine. 
Guma 30.08.2024 06:48
@aljoman
@Guma

V 11. etapi je ravno Martinez na začetku vzpona čakal Primoža. Dejansko se je ustavil ob cesti in čakal. Martinez je bil namreč del ubežne skupine. 

Taktično od Bore izpeljana etapa do perfekcije. Dva kolesarja Bore sta počakala pred zadnjim klancem, da so navili tempo, druga dva (Martinez eden izmed), pa sta počakala na ravnini do cilja. Da bo le podobne pomoči do cilja, b Madridu še kaj. Je pa po dolgem času letos Vuelta tritedenska dirka, kjer poleg generalne razvrstitve, dirkajo svojo dirko ubežniki in izkoriščajo priložnosti za etapne zmage. 
1
DODAJ ODGOVOR
SLEDI OBJAVI