A veš da sem računal, da bi šou na tadolzga, ampak je pol nanesl, da sem mal prepozn se začel z biciklom fijakat, tko da tadolzga maratona neb do konca pršu, na krajše se mi zdi pa brezveze prjavt. Sem pa ene 4, 5 let nazaj bil, kot mulc, še treniral nisem normalno, sem se pa kr prjavu na tadolzga... jebentiš me je zabil nekje na sred, da sem na okrepni postaji vse pomaranće in banane požru... na koncu sem bil okrog 45. mesta Anže, vse kar moraš vedet o teh maratonih je, da če greš na dolgega, si ga najeb... lih tok kt tisti k so dva tedna nazaj po kockah vozili v Roubaix
samoč eh, beda! enkrat bom šou jst na unga avsrijskega, ki ima 7000 višinske razlike in 220 km, če se prav spomnim... to se voziš 8 ur!!! tok doug, da moraš vmes it srat!
jes bom tudi dol , spal pa bom v kampu, ma druga leta sm šu zmeri na ta srednjega in je blo glih okoli 80km, samo nevem kakšna je bla višinska. Da ga ne bojo mogoče skrajšal ker je tolk snega , eno leto vem da smo en prelaz spustili zaradi snega
Ma ne moreš verjet pa niti švabi niso več uno kar so bli Glih kar sem preverjal majl in sm vidu da so mi potrdili prijavo ki sm jo rezerviru že januarja( da bi dubu čim nižjo štartno cifro) in med kaj so me ti debili dali Masters-ŽENSKE pa sej niso normalni
ja jebentiš, na lepem me dons Boss sred treninga pokliče in zabije, da sem jst reku da grem v Gardo letos kr neki ste si zmislili, al si je pa on zmislu in zdej kao rezervirou zic v avtu zame... Pa vi ste nori! taka dirka bo mene ubila... moram dobro razmislit!
A mate to avtobusč Drugače bi blo pa fajn eno lokacijo in uro navest da se Slovenci dobimo na piru, če se že doma ne mormo. Jaz sem za Rivo, še raje pa v Torbolah ( bom mel bližje pol v apartma ) V Torbolah bi bil jaz za bife ob trgovini. Lahko na levi ali pa na desni. Tista leva gledano v smeri Rive ma več parkplaca. Za rivo pa predlagajte.
Uspešno ste se registrirali. Na vnešen e-mail naslov smo vam posredovali povezavo za potrditev registracije.
Registracija uspešno zaključena. Samodejno ste bili prijavljeni v portal.
Forum komentiranje
Trenutno še nimate dovoljenja za komentiranje objav na forumu. Za aktiviranje posredujte uporabniško ime na [email protected].
Mali oglasi
Trenutno še nimate dovoljenja za dodajanje in komentiranje malih oglasov. Za aktiviranje posredujte uporabniško ime na [email protected].
Mali oglasi
Uporabniku omogočamo istočasno objavo največ 3 malih oglasov. V primeru, da bi želeli imeti objavljenih več malih oglasov istočasno, je potreben vpis na vročo stran. Za več informacij nam lahko pišite na [email protected].
Komentiranje novic
Trenutno še nimate dovoljenja za komentiranje novic. Za aktiviranje posredujte uporabniško ime na [email protected].
Kolk vas gre na sedaj že tradicionalen maraton za bikerječ
Če kdo potrebuje naredi še rezervacijo apartmaja naj sporoči.
Lp, B.