Baje jih v Zlatoličju ni bilo... ker so se neki kregal...
No, takrat je vse štimalo, pa še organizator je prihranil dnar za njihove dnevnice... Zanč v Vrtojbi so pa bili... kot sem slišal za samo zgago... nekaterim so namreč solidarno narobe šteli kroge in jih lepo zašili... ko je tip že mislu, da gre v zadnji krog, je prtegnu v poden, ko pride okrog, ugotovi, da ima do konca še en krog.
Ampak kar so naredili v Vrtojbi v kategoriji mladinke/mlajše mladinke.
bila sta dva popolnom različna starta. Prvi od devetih (ml. mladinke) drugi ob 11. (st. mladinke) Imeli so različno število krogov in različne pogoje.
Butasti sodniki so zdruzili kategorije na podelitvi. Torej prve štiri so ble starejse mladinke, ostale štiri pa mlajše mladinke. Naša Zarja in Eva sta ble prva in druga, na podelitvi končale na 5. in 6. mestu...
da ne recem da bosta po moznosti zarja in eva dobili tocke se za slo pokal v kategoriji zensk, ki so vozile svojo tekmo.
tko jih je lani dobila polona iz crnega vrha... peljala tekmo za U17 (start ob 9.00), dobila pa tocke za kategorijo zenske (so pa vozile ob 11.00). torej dve tekmi vsaka zase, ampak tocke se pa kar skup vrze pa je... ne recem ce se tekmuje istocasno z istim startom mladinke in zenske, pa se potem nardi tocke za absolutno razvrstitev za slovenski pokal...
drugac sm pa jes komi se vozu in sem bil prou vesel da je konc, je bil pa se en krog... matr sem bil razocaran ko sm vidu tisto tablco... ampak smo se pomatral pa prcjazl do konca
u glaunem, sodniki spijejo prevec alkohola in pol je isto kot daq bi jst sodu v stanju v kakrsnem sem zdej! Sramota! In pol se dnar hocjo zato da zmedo delajo!
Uspešno ste se registrirali. Na vnešen e-mail naslov smo vam posredovali povezavo za potrditev registracije.
Registracija uspešno zaključena. Samodejno ste bili prijavljeni v portal.
Forum komentiranje
Trenutno še nimate dovoljenja za komentiranje objav na forumu. Za aktiviranje posredujte uporabniško ime na [email protected].
Mali oglasi
Trenutno še nimate dovoljenja za dodajanje in komentiranje malih oglasov. Za aktiviranje posredujte uporabniško ime na [email protected].
Mali oglasi
Uporabniku omogočamo istočasno objavo največ 3 malih oglasov. V primeru, da bi želeli imeti objavljenih več malih oglasov istočasno, je potreben vpis na vročo stran. Za več informacij nam lahko pišite na [email protected].
Komentiranje novic
Trenutno še nimate dovoljenja za komentiranje novic. Za aktiviranje posredujte uporabniško ime na [email protected].
No, takrat je vse štimalo, pa še organizator je prihranil dnar za njihove dnevnice...
Zanč v Vrtojbi so pa bili... kot sem slišal za samo zgago... nekaterim so namreč solidarno narobe šteli kroge in jih lepo zašili... ko je tip že mislu, da gre v zadnji krog, je prtegnu v poden, ko pride okrog, ugotovi, da ima do konca še en krog.
Hm...
Očitno je bolje, če jih nič