Kolesarstvo v medijih

Domov > Forum > Kolesarstvo v medijih

Kolesarstvo v medijih

SORTIRAJ PO:
Cowboy 22.09.2005 12:03
dons me je Polet presenetil. Pohvale kalčku za intervjuja (Kralj in Brajkovič)

Piše da je hauptman dobil ime Kralj na kolesarskih spletnih straneh :lol: (le katerih :č: )
a ni blo rečeno da bo še baloh neki napisu :č:

tud v tanovem časopisu AS je kr dost napisanega o kolesarstvu.
andro1 22.09.2005 12:08
cajtng AS bi prou pohvalu. supr časopis. dost bloš kot ekipa ;)
pa dobri intervjuji so notr.
Uporabnik ne obstaja. 22.09.2005 12:11
AS je veliko boljši kot ekipa.
Maillot_Jaune 22.09.2005 12:13
Mah malo cuden je tist intervju. Kr neki provokativna dolga vprašanja. Človeka kar mine brat.
andro1 22.09.2005 12:14
se vid da ma Delo to čež ;)
Cowboy 22.09.2005 12:16
Ekipa je itak fuzbalski časopih. tko da ga ne kupim nikol več.

hvala bogu da so vmes tud takšna vprašanja.
Uporabnik ne obstaja. 22.09.2005 12:18
v ekipi je vsak dan približno 10 strani fuzbala.to ni normalno.
andrejl 22.09.2005 12:24
tisti intervju kalčka z brajkovičem je bolj intervju brajkoviča s kalčkom. kar poglejte, kolk teksta je od enega in kolk od drugega :lol:

joke. drugače ful dobro. sem bil kar presenečen. keep up the good work.

lp, andrej
Cowboy 22.09.2005 12:27
Uspešen test radijske zveze

(mm)

MADRID - Vožnja na čas se ne imenuje zaman ura kolesarske resnice. Čudežev ni, tega se dobro zavedata tudi Jani Brajkovič in Gregor Gazvoda. Selektor Milan Eržen verjame, da sta oba sposobna uvrstitve med 10. in 15. mestom.

"Če bom uspel realizirati selektorjeve besede, bom zelo, zelo zadovoljen," je na to takoj pripomnil Gregor Gazvoda. Za državnega prvaka bo to že osmi zaporedni nastop na svetovnih prvenstvih. Med mlajšimi člani ima lep niz (16., 13. in 9. mesto), lani je med elito končal kot 33.

Lanski svetovni prvak med mlajšimi člani pa se s selektorjevimi besedami, po katerih bi ogrozil tudi znamko Martina Hvastije (12. mesto 1998), ne bo zlahka zadovoljil. Za Brajkovičem so namreč trije nastopi v vožnji na čas na dirkah Pro Toura. Avgusta si je na ravninskem in vetrovnem Eneco Touru (26 km) privozil 7. mesto. Po Nemčiji (30 km) je bil v spodnji amplitudi pripravljenosti 14., minuto in 58 sekund za Janom Ullrichom, ki je prelen za Madrid. V nedeljo na dirki Po Poljski (28 km) pa je napredoval do četrtega mesta. Nekateri šampioni (Bodrogi, Jekimov, Popovich) so bili daleč zadaj. "A če bi me iz avtomobila po radijski zvezi vzpodbujal gospod Eržen, bi bil zagotovo še 20 sekund hitrejši, saj bi zaradi njegovega glasu peljal 120 odstotno," je tedaj zatrdil Jani Brajkovič.

Tokrat bo gospod Eržen zadaj, včeraj po dirki mlajših članov pa sta že stestirala radijsko zvezo. Trasa bo malce daljša (44 km), kar za mladega asa ni oteževalna okoliščina. Za spust ima nov verižnik, optimizma pa ne manjka, a kaj, ko je lahko naštevati imena; Avstralec Michael Rogers brani naslov, Nemec Michael Rich bi bil rad še enkrat drugi, Španec Plaza je zmagal kronometer na Vuelti, tu so še Vinokourov, Bruseghin, Julich, Dekker, ... A Gianni, ki so mu dodelili števiko 11, zna dati od sebe največ tedaj, ko je to najbolj potrebno.

vir: Dnevnik.si :D
Neac 22.09.2005 14:16
mm :D smeh, velik smeha :P

Nejc
Maillot_Jaune 22.09.2005 14:19
ZAkaj Žeč
Lea 22.09.2005 14:50
Tud men ni tlele nč smešn...
MarkoEx 22.09.2005 14:59
Cowboy je napisal:

Piše da je hauptman dobil ime Kralj na kolesarskih spletnih straneh :lol: (le katerih :č: )

Ja, sem napisal nekaj za Polet. Sem pa malo jaz zamudil, malo so imeli pa že gužvo v tej številki, kot vidim, ste že videli zakaj. Torej več o LTD 2005 lahko preberete v Poletu naslednji teden. Upam, da ne bo preveč kritik...

Marko B.
Neac 22.09.2005 14:59
Smejim se mm, ker spet piše take v stilu, da je Ullrich prelen, da bi šel na SP.

Nejc
Lea 22.09.2005 15:25
No ja :lol:

Marko, zakaj kritike, veselimo se tvojga prispevka.
Maillot_Jaune 22.09.2005 15:56
Bi se pa ja lahko potrudil pa potreniral da bi kej dosegel letos ne...

Ampak tisto vprašanje Kališnika, kateri skupini slo športnikov bi se prispisal Brajkovič, to pa je smeh mislm kje dobi take...
jeti 24.09.2005 08:39
Ma hudiča kaj je s tem AS-om, a gre to za samostojni časopis ali je to priloga Delu, nikjer v Celju nimajo tega časopisa! Norim!
Cowboy 24.09.2005 08:45
imajo težavo z distribucijo zato se ga večinoma dobi samo v lj in okolici.

je pa zaenkrat res vredu časopis (vsak dan vsaj stran al pa dve o kolesarstvu). pomoje se ekipi zlo pozna prodaja. edin prov :twisted:
jeti 24.09.2005 08:52
Rad bi preveril časopis me res zanima, povprašam v delovem kotičku v Celju kako kaj z distribucijo pr nas.
Cowboy 24.09.2005 10:48
AS me res preseneča.
dons seveda najprej par strani o košarki, ena (pazi samo 1.) stran o fuzbalski ligi + nekaj od reprezetance, 2 strani od hokeja, 2 strani tenisa, 2 strani kolesarstva ( seveda tema o špilaku in kerkezu in pogovor z murnom)...
zalb 24.09.2005 23:52
Grampy je napisal:
Neac je napisal:
Smejim se mm, ker spet piše take v stilu, da je Ullrich prelen, da bi šel na SP.

Nejc

Ta je res mal močna !

mm je ponovno dokazal kam sodi :roll: -na zavod za zaposlovanje
Tomcat 25.09.2005 09:39
Cowboy je napisal:
AS me res preseneča.
dons seveda najprej par strani o košarki, ena (pazi samo 1.) stran o fuzbalski ligi + nekaj od reprezetance, 2 strani od hokeja, 2 strani tenisa, 2 strani kolesarstva ( seveda tema o špilaku in kerkezu in pogovor z murnom)...

bomo pa nabavili AS
Tomcat 25.09.2005 10:51
Naša nacionalka je res čisti poden.Za elito na SP v kolesarstvu so namenili cele pol ure posnetka 8O ,potem pa se bodo čudili,da ne bo gledanosti dirke,katere rezultate že poznamo in hitro bo sledila globokoumna ugotovitev,da v Sloveniji ni zanimanja za kolesarstvo :evil: Tukaj je tudi glavni razlog zakaj nimamo vrhunske profesionalne ekipe in tako bo tudi ostalo dokler bodo vodili politiko na RTV zaplankanci.Če uporabim športni izraz-zadnji čas je ,da premešamo vrste na RTV.
Cowboy 25.09.2005 10:54
tud včer je blo hudo.
so dal ob 17.30 kao vključitev v prenos. potem je bil pa posnetek zadnjega kroga. k da bi se norca delal :č dokler bo bergant na čelu ne bo nič bolje. razne še slabše :evil:
Tomcat 25.09.2005 11:11
ali ima morda kdo kakšen link,kjer bi se dalo to videti v živo(nimam kabelske :oops: )
Cowboy 25.09.2005 11:23
Tomcat je napisal:
ali ima morda kdo kakšen link,kjer bi se dalo to videti v živo(nimam kabelske :oops: )

http://live.cyclingnews.com/čid=latest :twisted: :lol:
Tomcat 25.09.2005 11:56
Cowboy je napisal:
Tomcat je napisal:

mater si žleht :D ,sem si misli,da kakšne interaktivne povezave ne bo :cry: ,dnar,ki ga plačujem Bergantu bi dal za CabelTV,pa tega v tej državi sploh ne moreš narediti :evil: Radi bi ,da plačujem dvojne naročnine :evil:
Na referendumu bom glasoval ZA
MarkoEx 28.09.2005 11:33
MarkoEx je napisal:
Cowboy je napisal:

Ja, sem napisal nekaj za Polet. Sem pa malo jaz zamudil, malo so imeli pa že gužvo v tej številki, kot vidim, ste že videli zakaj. Torej več o LTD 2005 lahko preberete v Poletu naslednji teden. Upam, da ne bo preveč kritik...

Marko B.

Da ne boste jutri preveč razočarani, ker (še) ne bo članka o LTD 2005 v Poletu, moram zadevo pojasniti. Me je včeraj poklical Kalček in se opravičil, ker imajo nekaj prihodnjih številk zasedenih, mojega članka pa ne bi radi preveč skrajšali (s tem se kar strinjam!). Torej jutri v POLETu članka še ne bo. Bo pa gotovo v prihodnjih dveh ali treh tednih.

Bo pa takrat toliko bolj pasalo...

Marko B.
CHEF860 28.09.2005 11:45
Tomcat je napisal:
Cowboy je napisal:
Tomcat je napisal:

mater si žleht :D ,sem si misli,da kakšne interaktivne povezave ne bo :cry: ,dnar,ki ga plačujem Bergantu bi dal za CabelTV,pa tega v tej državi sploh ne moreš narediti :evil: Radi bi ,da plačujem dvojne naročnine :evil:
Na referendumu bom glasoval ZA

Na tem področju se ne bo nič spremenilo, četudi si obkrožil ZA!!!
Urednik 28.09.2005 12:35
Če je AS res tko dober bi se morali zment, da ima Cowboy naročenga in napiše ko je kaj o kolesarstvu. ;)
1 2 3 ... 45
DODAJ ODGOVOR
SLEDI OBJAVI