Maraton Franja 18.6.2006

Domov > Forum > Maraton Franja 18.6.2006

Maraton Franja 18.6.2006

SORTIRAJ PO:
Otiss 18.12.2005 17:15
Bravo, bravo, če je res, da so maraton Franjo prestavili na junij!!! Zadnja leta sem v začetjku julija na morju.
komponist 18.12.2005 17:18
To bi tudi meni pasalo. Vedno se je zgodilo, da sem bil na vikend Franje s čim zasedeb in je sploh še NIKOLI nisem vozil! :evil:
Truplo 18.12.2005 18:17
:lol: Vse lepo in prav, vendar so verjetno spet nekomu "ukradli" termin, kar se je zgodilo že vsaj enkrat (Maraton okoli Pohorja). Ker pa je to "Franja", si lahko kaj takega privoščijo, ni pa fer.

Ne glede na vse, je Franja res nekaj posebnega in skoraj zagotovo bom drugo leto spet vozil, vendar ne več srednjega (na živce mi je šlo, da smo do Horjula vozili 24 km/h), ampak velikega.
_Basso 18.12.2005 19:01
Truplo je napisal:
:lol: Vse lepo in prav, vendar so verjetno spet nekomu "ukradli" termin, kar se je zgodilo že vsaj enkrat (Maraton okoli Pohorja). Ker pa je to "Franja", si lahko kaj takega privoščijo, ni pa fer.

Ne glede na vse, je Franja res nekaj posebnega in skoraj zagotovo bom drugo leto spet vozil, vendar ne več srednjega (na živce mi je šlo, da smo do Horjula vozili 24 km/h), ampak velikega.

Truplo povprečje do Horjula je bilo 21,7 km/h in je tudi meni šlo zelo na živce.

Zato drugo leto ( ne glede na termin) peljem ponovno velikega!

Termin pa bo več kot dober, seveda če bo takrat!
Truplo 18.12.2005 19:11
_Basso je napisal:
Truplo je napisal:

Truplo povprečje do Horjula je bilo 21,7 km/h in je tudi meni šlo zelo na živce.

No, potem pa sem moral v hrib voziti preklemansko hitro, he, he...

Na koncu sem imel komaj 28 km/h, meni je ura vedno kazala dobro z manjšimi odstopanji in sedaj je kot na dlani, da si eden od naju ni zapomnil hitrosti, ač
hopla 18.12.2005 19:50
koliko višincev je na Franjič
andrejl 18.12.2005 19:55
dobrih 1000...
energy 18.12.2005 20:54
tudi na ta veliki do vrhnike gre zelo pocasi...
to vzames v zakup pa je :)
bianchi 18.12.2005 21:00
mislim da hitrost, to počasno mislim lahk komentira le zmagovalec!
energy 18.12.2005 21:14
ja ze ze, ampak pomojem mislijo tisto, dokler je zaprta voznja...
tam pa res vec ko 20 ne gre...

ce vam je blo pa pol prepocas, pa enostavno lahko "skocis" in gres... :)
komponist 18.12.2005 21:38
Ma folk, saj ni vse v hitrosti! A bi takoj vsi potegnili, ne da bi se malček pogovorili s počasnejšimi, ki pridejo na izlet, ne pa tekmovatč Naj bo do Vrhnike kar lepo počasi, do največ 25 na uro. Boste že pol teral, brez skrbi, vam ostane še dobrih 130 km!
CAMPY 18.12.2005 21:42
Zdaj pa nekaj ne razumemččč Na Franji sem bil nazadnje leta 94! Pa takrat tempo od Tacna do Vrhnike ni padel pod 38 km/h!!! Kaj so sedaj kaj spremeniličččč

:wink:
energy 18.12.2005 21:45
campy, sedaj se starta v BTCju in je zaprta voznja do vrhnike...
pod vrhniskim klancem pa je "startna" crta z letecim startom... od tam naprej leti kakor pac leti...
do letecega starta pa je zaprta voznja in zdej sem bil 2x in obakrat smo se peljal na oko okrog 20kmh.
kako je blo pa prej pa ne vem, ker sem bil sele zadnji dve leti na franji.
2006 grem spet. upam. :)
liveStrong 18.12.2005 21:53
2006 grem. Prvič. Upam :) Glede na datum pa večji uspeh pričakujem na Jurišu 8) zgodna jesen mi je vedno najbl odgovarjala
CAMPY 18.12.2005 21:55
energy je napisal:
campy, sedaj se starta v BTCju in je zaprta voznja do vrhnike...
pod vrhniskim klancem pa je "startna" crta z letecim startom... od tam naprej leti kakor pac leti...
do letecega starta pa je zaprta voznja in zdej sem bil 2x in obakrat smo se peljal na oko okrog 20kmh.
kako je blo pa prej pa ne vem, ker sem bil sele zadnji dve leti na franji.
2006 grem spet. upam. :)

Aha! Pol so pa res vse spremenili :roll: Bo treba it pogledat, še prej pa fajn natrenirat! Škoda, da se tisti del, ki najbolj leti vozi samo 20!č Jaz se spominjam, da smo takrat štartali pred policijsko šolo v Tacnu!

:wink:
Cowboy 18.12.2005 22:57
men pa ta datum ni všeč :č :evil:
vovk 19.12.2005 06:10
Meni je pa letos že vseeno :D... se pa zna zogit, da ne bo časa za kolo :č Je pa sicer dejstvo, da je junij tradicionalno mesec, ko jaz ne grem nikamor, sploh... :wink:
kv_mozart 19.12.2005 06:30
Ali kdo pozna razlog, da so termin prestavili v junijč
jeti 19.12.2005 06:42
:evil: :evil: :evil: GRRRRRRRRRRRRRRRRR kdo je zbiral ta datum matr mu, takrat je vzpon na Celjsko.
areh 19.12.2005 07:01
Mo, letos se bom pa še jaz lahko udeležil Franje po dolgem času, ker sem ponavadi na prejšnem terminu bil na morju, junija pa sem večinoma fraj.
lpA
_Basso 19.12.2005 09:06
Truplo je napisal:
_Basso je napisal:
Truplo je napisal:

No, potem pa sem moral v hrib voziti preklemansko hitro, he, he...

Na koncu sem imel komaj 28 km/h, meni je ura vedno kazala dobro z manjšimi odstopanji in sedaj je kot na dlani, da si eden od naju ni zapomnil hitrosti, ač

Truplo, da končava debato:

3.7.2005 ob 10:36 uri BTC mala Franja (vožnja v strnjeni koloni):

Razdalja od BTC do Horjula (tepih za merjenje časa) 28,1 km, čas 1:17:14, povprečna hitrost 21,8 km/h, višinskih metrov 142 m, temperatura 30 st.C.
BILO bi super, če bi bilo povprečje vsaj 25 km/h...

Upam pa, da bo drugo leto na "PRAVI" Franji višje začetno povprečje do Vrhnike!
Cowboy 19.12.2005 09:26
kakor se jst spomnim je šlo ponvadi do vrhnike vsaj 25 do 30 km/h
je pa največja muka vozit nekje v sredini med vsemi rogovilami :č :lol:
Uporabnik ne obstaja. 19.12.2005 09:26
basso dvomim da bo kaj hitrejše povprečje, mene bolj skrbijo tisti valovi hitrosti: folk spredi potegne za malenkost, ker tisti za njimi potrebujejo delček sekunde za reakcijo, se naredi luknja, to se sešteva, tako da se na koncu kolone že šprinta - in ravno ko se ustališ na ene 40 km/h, je treba spet bremzat ko budala; do Vrhnike je vedno ene par hudih padcev zaradi tega
areh 19.12.2005 09:29
Ja tak je vedno na Franji. Zaradi tega mene ne mika iti. Mika me pa zaradi lepe trase in družbe.
lpA
_Basso 19.12.2005 09:43
ZigaK je napisal:
basso dvomim da bo kaj hitrejše povprečje, mene bolj skrbijo tisti valovi hitrosti: folk spredi potegne za malenkost, ker tisti za njimi potrebujejo delček sekunde za reakcijo, se naredi luknja, to se sešteva, tako da se na koncu kolone že šprinta - in ravno ko se ustališ na ene 40 km/h, je treba spet bremzat ko budala; do Vrhnike je vedno ene par hudih padcev zaradi tega

Na žalost je to del "SHOW-a" in bo treba v zakup vzet. Saj, ko je 2000 ljudi v skupini, se to dogaja...
bull 19.12.2005 10:05
naj mi nekdo razloži: lani me ni blo na franji iz enega preprostega razloga: katastrofa od trase., skor več šodra in sekanca, kot asfalta, jaz pa z novo specialko. Sem skor jokal. A je so lani kaj pokrpali ali je blo še vedno za en ....č
AK2 19.12.2005 10:36
še vedno je za en ...
_Basso 19.12.2005 10:45
AK2 je napisal:
še vedno je za en ...

V katerem odsekuč Med Gorenjo vasjo in Ljubljano sigurno ne...
energy 19.12.2005 11:07
letos je blo cist ok...
kolkr se spomnim ni blo nobenga makedama vec...
dva omembe vredna slabsa odseka...
prvi del pred logatcem, drugi del s kladja dol... ampak ni krize, cesta je bla letos cist OK.
lahko pa gremo na pisto vozit franjo :D
energy 19.12.2005 11:08
aja govorim za daljso varianto, za krajso pa ne vem kako je blo...
1 2 3 ... 48
DODAJ ODGOVOR
SLEDI OBJAVI