Tekmovanja
01.04.2023
Kolesarska dirka na Sveti Jošt nad Kranjem
Ob 06:30, polde
Truplo je napisal: |
![]() Ne glede na vse, je Franja res nekaj posebnega in skoraj zagotovo bom drugo leto spet vozil, vendar ne več srednjega (na živce mi je šlo, da smo do Horjula vozili 24 km/h), ampak velikega. |
_Basso je napisal: | ||
Truplo povprečje do Horjula je bilo 21,7 km/h in je tudi meni šlo zelo na živce. Zato drugo leto ( ne glede na termin) peljem ponovno velikega! Termin pa bo več kot dober, seveda če bo takrat! |
energy je napisal: |
campy, sedaj se starta v BTCju in je zaprta voznja do vrhnike... pod vrhniskim klancem pa je "startna" crta z letecim startom... od tam naprej leti kakor pac leti... do letecega starta pa je zaprta voznja in zdej sem bil 2x in obakrat smo se peljal na oko okrog 20kmh. kako je blo pa prej pa ne vem, ker sem bil sele zadnji dve leti na franji. 2006 grem spet. upam. ![]() |
Truplo je napisal: | ||||
No, potem pa sem moral v hrib voziti preklemansko hitro, he, he... Na koncu sem imel komaj 28 km/h, meni je ura vedno kazala dobro z manjšimi odstopanji in sedaj je kot na dlani, da si eden od naju ni zapomnil hitrosti, ač |
ZigaK je napisal: |
basso dvomim da bo kaj hitrejše povprečje, mene bolj skrbijo tisti valovi hitrosti: folk spredi potegne za malenkost, ker tisti za njimi potrebujejo delček sekunde za reakcijo, se naredi luknja, to se sešteva, tako da se na koncu kolone že šprinta - in ravno ko se ustališ na ene 40 km/h, je treba spet bremzat ko budala; do Vrhnike je vedno ene par hudih padcev zaradi tega |
AK2 je napisal: |
še vedno je za en ... |