2008ICIKEL.COM

2008ICIKEL.COM
20.12.2007 AVTOR:
Rok trajanja letu 2007 se počasi izteka, zato je prav, da v teh dneh použijemo njegove preostanke. Ob poslanici sem Vam pripravil tudi presenečenje zavito v zvok in sliko.
Ker se nezadržno bližajo božično-novoletni prazniki Vam v imenu Bicikel.coma želim, da bi jih preživeli v bližini svojih najdražjih. Postrezite si tako, da bo žlica čim obilnejša z radostjo, srečo in zadovoljstvom in da se bo miza šibila pod težko optimizma in lepih besed.

Zato mi je vseeno, če imate doma postavljeno novoletno jelko ali pa božično drevesce, če čakate na Božička ali pa Dedka mraza, kajti različnost je tista ki nas krepi, zato želim, da v novem letu zajahate val, ki vas bo ponesel čez čim več čeri in ponesel do želene obale.

Družno smo na konto kilometrine vpisali nove razdalje in razširili svojo veduto. Kresali smo mnenja, pokale so gume, pral nas je dež, tekmovali smo s časom, potovali, izletnikovali, bilo nam je vroče, bolela nas je zadnjica, skratka predajali smo se etru, ki se nam je razdal v vseh svojih razsežnostih.

Upam, da je kamenček v tem pisanem mozaik dodal tudi Bicikel.com.


Še misel za konec. Želimo Vam zdravja, čim manj nevšečnosti, dobršno mero strpnosti, da bo leto 2008 ukrojeno pa Vaši meri in da bo svoje mesto v njem našel tudi Bicikel.

Stvaritev vzemite z veliko mero humorja (ps. predvsem moje petje): Bicikel.com 2008

 


Anže P.

Značke:
Ključne besede:
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ