Andre Greipel na Giru brez pravega vlaka

Andre Greipel na Giru brez pravega vlaka
27.04.2015 AVTOR: D. Z.
Vsekakor je to dobra novica za slovenskega upa Luko Mezgeca. Andre Greipel je na dirki po Turčiji potrdil, da na Giru ekipa ne bo sestavljena zgolj okrog njega.

Andre Greipel ima za sabo že dolgo sezono in tudi na dirki po Turčiji, kjer nastopa že šestič in je po številu etapnih zmag rekorder, ne blesti. Pa vendarle bo Nemec nastopil na dirki po Italiji. Zadnja dirka pred odhodom v Italijo pa je prav dirka po Turčiji. Tu se Nemec v primerjavi z nekaterimi drugimi zvezdniki z veseljem ustavi pri medijih in odgovarja na vprašanja. Tudi na to, da na Giru ekipa ne bo povsem podrejena njemu.

»Mnogi sprinterji mene in ekipo Lotto Soudal označujejo kot tiste, ki bomo prevladovali na v sprintih. Vendar pa ne bo tako, saj ekipa ne bo podrejena samo meni. Tokrat bomo imeli veliko kolesarjev, ki bodo poskušali dobiti kakšno izmed etap. Sam pa se bom moral v sprintih prilagoditi in se sam znajti. Vseeno sem optimističen, « je dejal Andre Greipel. To je vsekakor lahko dober podatek tudi za Luko Mezgeca, ki bo na Giru lovil drugo etapno zmago. Na dirki naj bi nastopilo še kar nekaj dobrih sprinterjev, kot so Modolo, Chicchi, Pelucchi, Boonen, Belletti, Petacchi, Matthews, Hofland, Viviani …

Značke: Dirka po Italiji, Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ