Aspire Sports širi poslovanje na področje Baltika, Balkana in Avstrije.

Aspire Sports širi poslovanje na področje Baltika, Balkana in Avstrije.
05.06.2023 AVTOR: Uredništvo

Aspire Sports je postal distributer za kolesa Cannondale in GT Bicycles v vseh baltskih državah, Estoniji, Latviji in Litvi. Hkrati prevzema distribucijo tudi v Sloveniji in na Hrvaškem.

Z znamko GT Bicycles vstopa Aspire Sports kot novi distributer tudi na področje Avstrije. Ta korak je še en pomemben mejnik v zgodovini podjetja. Aspire Sports trenutno deluje v 10 državah srednje in vzhodne Evrope z več kot 100 milijoni potencialnih končnih strank. To je povsem edinstven projekt v kolesarski industriji. Širitev na avstrjski trg predstavlja tudi edinstven premik v regiji in odraža stopnja zaupanja proizvajalca v Aspire Sports.

Aspire Sports območje poslovanja

"Podpiramo več kot 3.000 maloprodajnih partnerjev po vsej Evropi in v vseh segmentih – maloprodajne in spletne trgovine, športne verige in veleprodaje. Prepričani smo, da bodo naše strokovno znanje, “omnichannel” pristop in izkušnje z blagovnimi znamkami v kombinaciji z distribucijsko zmogljivostjo pomemno vplivale na nova tržišča," je dejal Marek Doležal, direktor prodaje koles pri Aspire Sports.

Seth Brosnan, generalni direktor prodaje in marketinga za Cannondale in GT pri PON.BIKE, je dejal: "Partnerstvo z Aspire Sports nam bo omogočilo uporabo njihovega strokovnega znanja in izkušenj na kolesarskem trgu srednje in vzhodne Evrope. Omogoča nam širitev na nova ozemlja, zato podpiramo njihova prizadevanja za povečanje prisotnosti blagovnih znamk Cannondale in GT in se veselimo novih uporabnikov."



ASPIRE SPORTS
Aspire Sports je zasebno podjetje s sedežem v Brnu na Češkem. Na trgu je že več kot 25 let kot ekskluzivni distributer športne opreme za srednjo in vzhodno Evropo. Svojim partnerjem ponuja širok portfelj vrhunskih blagovnih znamk, odlično razpoložljivost izdelkov, prilagodljivost in številne druge prednosti. Za več informacij obiščite www.aspire.eu.


CANNONDALE BICYCLES
S slovesom nenehnih inovacij in kakovosti predstavlja Cannondale enega izmed vodilnih svetovnih kolesarskih proizvajalcev z močno dediščino pri oblikovanju, razvoju in proizvodnji vrhunskih koles in dodatkov. Za več informacij obiščite www.cannondale.com.


GT BICYCLES
GT navdihuje strast do kolesarjenja še posebno v MTB, BMX, dirt in uličnem segmentu. Od izdelave prvega BMX kolesa leta 1972, je GT ostal zvest navdušenju na dveh kolesih, navsezadnje je GT = Good Times! Za več informacij obiščite www.gtbicycles.com.

Značke: Trgovina
Ključne besede:
Aspire Sports
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ