Bikehanic, novi kolesarski servis

Bikehanic, novi kolesarski servis
10.12.2020 AVTOR: Uredništvo, Foto: Grega Stopar

Bikehanic je nov kolesarski servis za vse vrste koles, s specializiranim oddelkom za servisiranje & vzdrževanje vzmetenja.

Ekipa stavi na vrhunske mehanike, pregleden sistem naročanja, kratek čas servisiranja ter sodobno opremljeno delavnico. Prva stična točka s servisom je spletna stran www.bikehanic.com, nahaja pa se na naslovu Stegne 23 v Ljubljani.


Vsak obiskovalec novega kolesarskega
servisa Bikehanic bo najprej opazil razkošen servisni prostor, za zdaj pa v njem stojita dve delovni postaji za splošen servis ter dve delovni mesti v oddelku za vzmetenje; že v kratkem pa sledi prva širitev z novimi delovnimi postajami. Skupna uporabna površina delavnice, sprejemnice, skladišča in pisarne obsega več kot 400 m2. Delavnica je opremljena z vsem najboljšim iz Uniorja, tudi z električnimi servisnimi stojali, ki močno olajšajo delo mehanikom.


Prav ti so glavni adut Bikehanica, saj so v ekipi Sandi Mramor, Anže Pečar in Miha Krajnc. Vse tri ste že imeli priložnost spoznati v ljubljanskih servisih in mnogi ste jim že zaupali svoja kolesa, zdaj pa so z vsem svojim znanjem, izkušnjami in spretnostmi združeni pod eno streho. Z veseljem bodo poskrbeli za odlično delovanje vašega kolesa, rešili pa bodo tudi najbolj zapletene izzive. Anže je ob tem večino časa “zaprt” v delavnici za vzmetenje, kjer opravlja vse vrste vzdrževanj in servisov za znamke Fox in RockShox. Servis bo imel tudi vlogo testnega in razvojnega centra za orodje Unior ter zavorne ploščice Sinter.

Svoj servis rezervirajte na www.bikehanic.com, kjer se nahaja obrazec za izbiro želenega servisa ter termina dostave kolesa. Sistem rezervacij omogoča bolj organizirano delo in po potrebi vključitev dodatnih sodelavcev, hkrati pa se lahko ekipa vnaprej pripravi na vaše kolo in tudi naroči rezervne dele.

#bikehanic


Bikehanic je nastal iz želje in ideje po vrhunski servisni delavnici in res dobrih mehanikih, ki se jim ne bi bilo treba ukvarjati z ničemer drugim, kot popravilom koles. Ideja je rasla in dozorela, dokončno pa se materializirala v prostoru v industrijski cone Stegne, kjer je ekipa našla ustrezno velike in primerno opremljene prostore.

Del ustanovne ekipe in mehanikov se je kalil v Kolesarskem društvu Rajd ter njihovih kolesarskih ekipah Unior Devinci Factory Racing in Sinter Brakes Team, zaradi povezave in možnosti nadaljnjega razvoja pa se na novo lokacijo tako seli tudi Rajd. Društvo bo od sedaj naprej logistično in organizacijsko delovalo v Stegnah ter v paviljonih v Bike Parku Ljubljana.

Servis Bikehanic je že sprejel prve kolesarje in njihova kolesa, po testni fazi pa se odpira tudi vsem ostalim kolesarjem. Najdete ga tudi na Instagramu in Facebooku @Bikehanic.

Značke: Trgovina
Ključne besede:
servis
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ