Cervelo namesto Gianta

Cervelo namesto Gianta
01.10.2018 AVTOR: DZ

Iz moštva Sunweb so tudi prek zanimivega videa sporočili, da bodo njihovi kolesarji naslednje leto vozili na kolesih znamke Cervelo.

“Zelo se že veselimo novega partnerstva s Sunwebom. Za nas je to popolno ujemanje med ambicijami in predstavami,” je v izjavi za javnost dejal Richard Keeskamp, sicer predstavnik za marketing pri Cervelu. Poudaril je, da gre za ekipo, ki združuje člane, članice in mlade, nadarjene kolesarje: “Ponosno predstavljamo nov model S5, ki predstavlja novo obdboje v našem podjetju. Gre za velik napredek pri aerodinamiki, ki ga bodo lahko izkoriščali pri Sunwebu.” Kolesarji Sunweba letos še uporabljajo kolesa Giant, v naslednji sezoni pa bodo že na Cervelih. Letos so jih vozili pri moštvu Dimension Data.

“Navdušeni smo, da lahko v ekipi pozdravimo eno izmed najbolj naprednih znamk. Imajo znanje, da bomo mi lahko imeli lažjo, boljšo in hitrejšo opremo, ki bo naredila razliko,” je dejal glavni mož moštva Sunweb Iwan Spekenbrink. Tudi v naslednji sezoni bo lahko menedžer računal na številne zvezdnike. V moški ekipi bodo tudi Tom Dumoulin, Sam Oomen, Michael Matthews, Wilco Kelderman, prihajajo pa mladi Marc Hirschi (evropski in svetovni prvak U23), Jai Hindley, Michael Storer … Pri ženskah omenimo Lucindo Brand in Coryn. Sicer pa so ob uradni objavi partnerstva s Cervelom pri moštvu pripravili prav poseben spot, kako želijo Tom Dumoulin Michael Matthews in Leah Kirchmann ukrasti nov model kolesa Cervelo S5.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ