Cestna kolesa Giant zdaj ceneje

Cestna kolesa Giant zdaj ceneje
16.11.2022 AVTOR: Promocijsko sporočilo

Trgovina Freestyle praznuje letos 29 let poslovanja, v mesecu novembru je na voljo bogata izbira koles Giant po akcijskih cenah.

Kolesarjenje je eden najbolj priljubljenih rekreativnih in profesionalnih športov, kolo je več kot samo športni rekvizit, je prevozno sredstvo, pripomoček za vrhunsko zabavo na prostem in nepozabne avanture. Omogoča nam svobodo gibanja, učenja in raziskovanja. S pravim kolesom in opremo lahko dosežete vse cilje in premagate vse ovire.

Preverite veliko posezonsko akcijo koles Giant.



Cestna kolesa Giant: učinkovitost brez primere


S cestnimi kolesi Giant ste lahko hitrejši ne glede na to, ali ste na vsakodnevni vožnji v službo, se pripravljate na dirko ali preprosto uživate v cestnem kolesarjenju, ki ima vedno več privržencev.

Aerodinamični Propel je popolno cestno kolo za premagovanje cestnih ovinkov, odlikuje ga eden najlažjih okvirjev v svoji kategoriji. Njegova aerodinamična oblika zmanjšuje upor, boljši nadzor v vseh vremenskih razmerah dosega s popolno integracijo disk zavor. Posebna oblikovna zasnova AeroSystem Shaping je rezultat dinamičnega testiranja v vetrovniku. Najboljšo vozno dinamiko so dosegli s prisekanimi elipsami cevi in nosilci krmila.



Prečne osi povečajo togost in izboljšajo splošno vodljivost kolesa. Kompozitni okvir naprednega razreda pa vključuje visoko zmogljive materiale in sodobne proizvodne postopke za optimizirano togost in najnižjo težo v svoji kategoriji.

Giant te dni praznuje 50 let in kot vodilna znamka na trgu koles in še naprej utrjuje svoj položaj.
Izkoristite veliko posezonsko akcijo koles Giant.



V trgovini Freestyle v Ljubljani na Samovi 14 je razstavljenih 170 modelov koles, v Mariboru na Pohorski 7 pa 80 koles.



Več informacij o ponudbi koles Giant

Številne koristne informacije o kolesih Giant


Izkoristite veliko
posezonsko akcijo koles Giant. Na zalogi so:

Značke: Trgovina, Cestno
Ključne besede:
Giant
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ