Ciklokros: Najprej v Cerknici

Ciklokros: Najprej v Cerknici
31.10.2016 AVTOR: D. Z.
Samo še nekaj dni in začela se bo sezona ciklokrosa. Najprej v nedeljo, 6. 11. z dirko Pantal Cerknica.

Za organizacijo uvodnega ciklokrosa so zadolženi KK Pantal in cerkniški rekreativni kolesarji. Dirka pa bo potekala v industrijski coni Podskrajnik. Organizatorji bodo progo pripravili na in ob peskokopu Zelše.

Obljubljajo, da bo trasa sestavljena iz makadama, peska, trase in gozdnih poti z naravnimi in umetnimi ovirami. Prireditev se bo začela ob 12. uri. Najprej bo na sporedu “Ciklokros za vse ” (pri tem ni predprijave in ne startnine). Dirka bo trajala 15 minut in dodaten krog. Ob 12.30 bodo startali dečki in deklice. Dolžina pa 20 minut in krog. Ob 13. uri bo na sporedu dirka ženski in mladincev. Ta bo trajala 30 minut in dodatni krog.

Ob 14 uri pa bodo na svoj račun prišli še člani in kategorija Masters. Dirka bo dolga 45 minut. Sledil bo še zadnji krog. Startnina v predprijavi (ta je možna do 5. 11. 2016 do 12. ure) znaša 10 evrov. Na dan tekmovanja pa bo 15 evrov. In še kategorije. Med člane spadajo moški med 19. in 39. letom. Mastersi so starejši od 40 let. Mladinci so mlajši od 19 let, med kategorijo žensk spadajo tiste, ki so starejše od 15 let. Med dečke in deklice pa spadajo mlajši/mlajše od 15 let.

Značke: Ciklokros, Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ