Garmin Varia RCT715

Garmin Varia RCT715
15.07.2023 AVTOR: BOSTJAN SVETE

Z uporabo Garminovega radarskega sistema smo dobili občutek o dogajanju za hrbtom. Z uporabo radarja Varia RCT715 pa se bo dogajanje za nami beležilo tudi v video zapis za kasnejši ogled.

Model Varia RVR315, ki je samo radar, in radar z zadnjo lučjo Varia RTL515 omogočata kolesarjem polno izkušnjo uporabe v povezavi s pametnim telefonom z aplikacijo Varia, brez uporabe združljive naprave Garmin. Novi model dopolnjuje funkcionalnost družine radarjev in jo z video zapisom zaokroži v celoto, kar bi od podobne naprave lahko pričakovali.

Radar Varia RCT715 zaznava vozila, ki se vam približujejo od zadaj že na razdalji do 140 m in med vožnjo lahko neprekinjeno snema dogajanje za vami z vgrajeno kamero visoke ločljivosti. V primeru incidenta je zabeleženo dogajanje pred, med in po dogodku. Podatki se samodejno shranjujejo na mini spominsko kartico SD. Zajem jasnega, ostrega posnetka v kakovosti 1080p pri 30 fps ali z zmanjšano ločljivostjo 720p za podaljšano delovanje baterije na daljših vožnjah.

Vas zanima več?
Celoten članek si lahko preberete v zadnji izdaji revije Bicikel.com!
Še niste naročeni?
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ