Garminov model Venu 2 Plus izstopa s sprejemanjem klicev

Garminov model Venu 2 Plus izstopa s sprejemanjem klicev
15.01.2022 AVTOR: N. Gr., foto: Garmin

Garmin je predstavil prenovljen model športne ure Venu 2 Plus, ki je namenjena vsem aktivnim uporabnikom, ki pa si bolj kot ekstremne športne funkcije želijo funkcionalnosti ure po vzoru Applovih ali Samsungovih pametnih ur.

Garminove športne ure so že doslej imele precej pametnih funkcij, obvestila tako lahko prejemate na praktično vseh Garminovih napravah in tudi upravljate z glasbo, doslej pa je manjkala funkcionalnost odgovarjanja na prejeta obvestila.

Z uro Venu 2 Plus so te pomanjkljivosti odpravili, zdaj se lahko na uri oglasite na klic ali pa prek glasovnega asistenta (Siri ipd.) sporočite uri, da naj pošlje sms ali e-mail. Ura Venu 2 Plus je komatibilna tako z Applovimi napravami kot z Androidi.

Ponuja vam več kot 25 različnih športnih aktivnosti, tako da je namenjena v prvi vrsti ljubiteljem aktivnega življenja in ne toliko uporabnikom, ki se želijo specializirati na en šport ali pa se s športom ukvarjajo zelo zelo resno, za njih še vedno ostajajo bolj športu posvečene linije Garminovih naprav.

Kot je postal standard, ima ura Venu 2 Plus tudi precej orodij za merjenje vašega zdravja in počutja, vpliva stresa na vaše telo, kvalitete spanja ipd. Skratka, je bolj približek pametnim uram drugih proizvajalcev, ki niso v prvi vrsti namenjene športu, kot pa najzmoglivejšim Garminovim Fenixom. Manjka ji predvsem navigacija in shranjevanje poti, pa še kakšno funkcionalnost boste bolj zahtevni uporabniki pogrešili.

Ura Venu 2 Plus vam je na Garminovi spletni strani na voljo za 449,99 EUR, več informacij o njej pa najdete tukaj - https://www.garmin.com/sl-SI/p/730659.

Značke: Oprema
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ