GCN-jev Dan Lloyd izpostavil Primoža Rogliča (VIDEO)

GCN-jev Dan Lloyd izpostavil Primoža Rogliča (VIDEO)
08.05.2019 AVTOR: DZ, vir: GCN

Seveda bi v the dneh ogromno pisali, kdo vse kot favorite za najvišja mesta na dirki po Italiji izpostavlja Primoža Rogliča. V tej množici pa nekateri izstopajo, tudi GCN.

GCN je prava kolesarska uspešnica na Youtube in tudi vse bolj priznana. Avtorji teh vsebin imajo že kar posebne dostope pri profesionalnih ekipah. Dan Lloyd je v redni rubriki GCN Racing News Show seveda izpostavil tudi Primoža Rogliča in ga označil za prvega favorite dirke po Italiji.

Seveda je izpostavil njegovo neverjetno pot do tega trenutka. Obenem pa je dejal, da se ga lahko konkurenti upravičeno bojijo, saj še vedno napreduje, ker je tako zelo malo časa v kolesarstvu. Sledila je oddaja GCN’s 2019 Giro d’Itala Preview. V tej oddaji sta avtorja razplavljala o dirki po Italiji in seveda tudi o favoritih.

Tudi tu ni šlo brez Rogliča, ki ima izmed favoritov z naskokom najuspešnejši prvi del sezone, saj je dobil vse tri etapne dirke, na katerih je nastopil. Med kandidati za rožnato so poleg Rogliča omenili še naslednje kolesarje: Vincenzo Nibali, Tom Dumoulin, Simon Yates, Miguel Angel Lopez, Bob Jungels, Richard Carapaz, Mikel Landa, Ilnur Zakarin, Rafal Majka ... Seveda so avtorji tudi napovedali zmagovalca. Lloyd je tisti, ki je izpostavil Rogliča.
Značke: Dirka po Italiji
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ