Giuseppe Rivolta: "Najboljša predstavitev do zdaj."

Giuseppe Rivolta: "Najboljša predstavitev do zdaj."
03.07.2015 AVTOR: D. Z.
"Najboljša predstavitev do zdaj." S temi besedami je direktor dirke Giro Rosa pospremil predstavitev kolesark pred začetkom etapne dirke, ki se bo začela v Ljubljani.

Giro Rosa je najpomembnejša etapna dirka za ženske. Kolesarke se tako borijo za rožnato majico, ki označuje najboljšo v skupnem seštevku. Na startu izmed največjih imen manjka lanska zmagovalka in prva zvezdnica Marianne Vos, zato pa so na predstavitvi med drugimi blestele tudi članice moštva BTC City Ljubljana.

Z zanimanjem je prireditev spremljal tudi glavni mož dirke Giuseppe Rivolta, ki je priznal: »S to dirko se ukvarjam že od leta 2002 in zdaj lahko rečem, da je to bila najboljša predstavitev do zdaj. Punce si to zaslužijo. Velika hvala organizatorjem za tole. « Na Kongresnem trgu se je zbralo lepo število ljudi in tako je bil tudi s tega vidika Rivolta lahko zadovoljen:

»Že ta večer sem videl veliko ljudi, ki so prišli pozdraviti te kolesarke. V naslednjih dveh dneh pa pričakujem spektakel s številnimi ljudmi ob cestah. Punce si to zaslužijo. Ta predstavitev. Ljubljana je dala vse od sebe. « In potem še tista klasična trditev na vprašanje, če je žensko kolesarstvo zdaj kaj bližje moškemu: »Žensko kolesarstvo se razvija. Zelo hitro. Moško pa je tam. Vsak dan ga gledam. «

 

Značke: Dirka po Italiji, Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ