Gledalec pred kolesarji vrgel kolo na cestišče

Gledalec pred kolesarji vrgel kolo na cestišče
30.05.2019 AVTOR: DZ

Dobrih 60 kilometrov pred ciljem je na dirki po Italiji eden izmed gledalcev namenoma želel povzročiti nesrečo, tako da so se ubežniki komajda izognili padcu.

Kaj vse bi se lahko zgodilo 61 kilometrov pred ciljem 18. etape na dirki po Italiji? V prenosu smo videli, kako so se trije ubežniki Damiano Cima, Nico denz in Mirco Maestri komaj izognili staremu kolesu, ki je ležalo sredi cestišča. Eden izmed gledalcev se je namenoma odločil, da počaka prva vozila, tudi zadnja policijska vozila pred prihodom kolesarjev.

Potem pa je kolo preprosto odvrgel sredi cestišča, medtem ko je sprednji obroč odneslo stran. Z druge strani cestišča je potem pritekel eden izmed navijaev, ki je poskušal hitro umakniti kolo, a tega ni mogel storiti pred ubežniki. Vsekakor povsem neprimerno obnašanje enega izmed gledalcev. Na srečo ni prišlo do nesreče, tako da smo lahko videli veličastno zmago Cime. 

Značke: Dirka po Italiji
Komentarji
Ta novica še nima komentarjev
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.
Ljudje berejo:
Morda vas zanima tudi:
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ
Najbolj brano