Govekar najhitrejši v Ajdovščini

Govekar najhitrejši v Ajdovščini
08.01.2022 AVTOR: DZ

Nadaljuje se ciklokros sezona. Tokrat so dirko izpeljali v Ajdovščini. Med člani je zmagal Matevž Govekar.



Ciklokros dirko za slovenski pokal je tokrat organiziral Izvir Vipava. Lokacija pa Ajdovščina. Med člani je bil tokrat najboljši Matevž Govekar, ki potrjuje, da bo zadnjo sezono v kategoriji do 23 let pričakal odlično pripravljen.

Govekar je po skoraj eni uri dirkanja je bil prepričljivo najboljši v kategoriji elite. Fabijan Kralj, ki bo letos prvič nastopal med mlajšimi člani je bil drugi, tretji pa Jakob Medved. Mihael Štajnar je imel kmalu po startu težave s kolesom in je končal kot četrti. Med Amaterji in Masters do 34 let je bil najboljši domačin Matej Kravos pred Primožem Obalom in Kristijanom Božnarjem. V kategoriji 35-44 let je zmagal Mitja Tancik, v kategoriji 45-54 let Roberto Vidoni.

Med starejšimi od 55 let je bil najboljši Iztok Kuret. Nika Bojanc je bila edina predstavnica med ženskami, pri mlajših mladincih je Tine Terpin ugnal Vida Murna in Nika Goloba. Anže Ravbar je bil najboljši pri starejših mladincih. Drugi je bil Jaka Marolt, tretji pa Jan Lešnik. V mlajših kategorijah so zmagali še: Eva Terpin (deklice), Maruša Tereza Šerkezi (mladinke), Miha Dakskobler (dečki C), Maks Majnik (dečki B) in Luka Maksimović (dečki A).

Značke: Ciklokros
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ