Je s selfijem presegel mejo dobrega okusa?

Je s selfijem presegel mejo dobrega okusa?
13.05.2014 AVTOR: D. Z.
Se spomnite prihoda v cilj Marcela Kittla, potem ko je dobil 3. etapo na dirki po Italiji? Nemec je bil povsem izčrpan ... a mladega gledalca to očitno ni zmotilo.

Marcel Kittel je v 3. etapi dirke po Italiji na neverjeten način, z izjemnim pospeševanjem, potem ko je že bil v izgubljenem položaju, prišel do prestižne druge zmage zapored. S tem si je podaril najlepše darilo za 26. rojstni dan, ki ga je prav takrat praznoval.

In takoj po prihodu v cilj smo dobili dokaz, kako zelo se je v zaključnih metrih, ko je tik pred ciljno črto ugnal še Bena Swifta, moral potruditi. Obležal je na tleh. Zadihan. Takrat pa se je pojavil mladi navijač in seveda izkoristil priložnost za v zadnjem času popularnega »selfijeja « z zmagovalcem v ozadju.

Na fotografiji se lepo vidi, kako je Kittel še povsem izmučen. To početje je ovekovečil tudi eden izmed najboljših fotografov kolesarske karavane Belgijec Kristof Ramon. Kaj se vam zdi? Je navijač ravnal prav, ali pa je presegel meje dobrega okusa. Na spletni strani tuttobiciweb.it so zapisali, da je to zgolj odraz nove generacije.

Značke: Dirka po Italiji, Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ