Jumbo Visma s filmom o Rogličevi Vuelti

Jumbo Visma s filmom o Rogličevi Vuelti
02.01.2020 AVTOR: DZ, vir: Jumbo Visma

Na nekaterih nizozemskih medijih so že predvajali uro dolg film o tem, kako je Primož Roglič prišel do zmage na dirki po Španiji.

Jumbo Visma je letos poskrbela za lepo število dokumentarnih filmov o dogajanju v kolesarstvu in njihovi ekipi. Med drugim so v uri in pol dolgem filmu že pokazali boj Primoža Rogliča na dirki po Italiji, ki jo je končal na izjemnem tretjem mestu. V posebnem filmu so pokazali Wouta Van Aerta in njegovo dirkanje na enodnevnih klasikah, še posebej na dirki Pariz-Roubaix.

Potem je tu še dirka po Franciji in tretje mesto Stevena Kruijswijka. Zdaj pa še dirka po Španiji. Pred dnevi so objavili napovednik. Seveda je glavno ime filma Primož Roglič, ki je tritedensko špansko preizkušnjo tudi prepričljivo dobil. V eno uro dolgem filmu so prikazali dogajanju v ozadju. Kako je Roglič prestal tri hude padce. Kako se je boril s konkurenco in kako so proslavili zmago.

V Sloveniji je trenutno na voljo zgolj napovednik:

? Kijktip: de docu La Familia over de Vueltawinst van Primoz ? Morgen om 11:20 en dinsdag om 15:30 & 22:10 ? Ziggo Sport (kanaal 14)

Objavil/a Team Jumbo-Visma Cycling dne Nedelja, 29. december 2019
Značke: Dirka po Španiji
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ