Jumbo Visma: Ogled treh "Rogličevih" tednov v Španiji

Jumbo Visma: Ogled treh "Rogličevih" tednov v Španiji
15.01.2020 AVTOR: DZ, foto: sirotti

Jumbo Visma prijavljenim članom na njihovi spletni strani omogoča ogled dokumentarnega filma o dirki po Španiji in zmagi Primoža Rogliča.

Pri Jumbo Vismi so dokumentarni film o dirki po Španiji z napovednikom najavili še pred novim letom in na nekaterih nizozemskih televizijah, pa tudi spletnih straneh se je ta film tudi predvajal. Zdaj pa ga z angleškimi podnapisi na ogled ponujajo vsem zvestim podpornikom kluba oziroma prijavljenim bralcem njihove spletne strani.

Govorimo o filmu, dolgem dobrih 58 minut. V njem se kronološko spomnijo ključnih etap na dirki po Španiji. Vidimo pa predvsem zakulisje. Kaj vse se je med Vuelto dogajalo, kako se je Roglič soočil s poškodbami, saj je trikrat hudo padel, pa vseeno ni odnehal.

Že na začetku je jasno opazno, kako športni direktor Grischa Niermann vsem jasno pove, da je pravi kapetan samo Primož Roglič. Potem pa se vse zaplete že v prvi etapi, saj je ekipa padla na uvodnem ekipnem kronometru. Kaj vse se je dogajalo v nadaljevanju, na poti do Madrida? To si lahko ogledate, če se registrirate na njihovi spletni strani.

Značke: Dirka po Španiji
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ