Junakinjo ljubljanskega prologa zbil avtomobil

Junakinjo ljubljanskega prologa zbil avtomobil
07.08.2015 AVTOR: D. Z.
Annemiek Van Vleuten je na pripravah v Livignu doživela hudo nesrečo. Med treningom jo je zbil voznik avtomobila in Nizozemka je zdaj v bolnišnici.

“Voznik avtomobila me ni videl. Zavil je in me zbil s kolesa. Rezultat je tak, da ležim v bolnišnici s tremi zlomljenimi rebri. Zaradi zlomljenih reber so se sesedla tudi pljuča. V bolnišnici so že poskrbeli za vse, ” je Van Vleutnova zapisala na svoji spletni strani. Njene sezone je po vsej verjetnosti konec:

“Na pripravah sem se dobro počutila. Seveda sem zdaj razočarana, a lahko sem vesela, da sem jo še dobro odnesla. Vsaj brez dolgotrajnih posledic. ” Po nekajdnevni oskrbi v bolnišnici se bo vrnila domov na Nizozemsko. Sicer pa je Van Vleutnova letos zablestela tudi na ljubljanskih ulicah. V dresu Bigle je namreč dobil prolog in naslednji dan nosila rožnato majio vodilnega na ženski različici dirke po Italiji, ki se je letos prvič v zgodovini začela izven Italije.

Značke: Dirka po Italiji, Cestno
Komentarji
Cestar 08.08.2015 11:18

"Zaradi zlomljenih reber so se sesedla tudi pljuča"

tole pa je jeba ja...
Punci iz srca želim maksimalno okrevanje, čeprav je ne poznam...

*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.
Ljudje berejo:
Morda vas zanima tudi:
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ
Najbolj brano