Kaj pravi Primož Roglič pred drugim tednom Gira?

Kaj pravi Primož Roglič pred drugim tednom Gira?
16.05.2023 AVTOR: N. Gr., foto: YouTube/zajem zaslona

V Jumbo Vismi so namesto klasične novinarske konference na dan premora na Giru posneli pogovor s Primožem Rogličem, v katerem se je dotaknil dogajanja na italijanski pentlji do sedaj.

V navadi je, da imajo najboljši kolesarji na tritedenskih dirkah na prosti dan krajšo novinarsko konferenco, pri Jumbo Vismi pa so se odločili za nekoliko drugačno obliko komuniciranja z javnostjo.

Primoža Rogliča držijo daleč stran od javnosti, tudi zaradi koronavirusa, ki kosi po karavani in je odnesel tudi Remca Evenepoela. Zato so objavili posneti pogovor z Rogličem o dosedanjem dogajanju na Giru.

Prvo vprašanje je bilo seveda namenjeno Remcu: »Nikomur ne privoščim, da se mu zgodi kaj takšnega, seveda si vsi želimo, da bi ostali zdravi do cilja dirke. Zato pa vedno pravim, da je do konca še zelo veliko in da se lahko zgodi marsikaj, zato ne smemo prehitevati.«

Med drugim ga je predstavnik za stike z javnostjo spraševal tudi o Ineosu, zdaj glavnim konkurentom za zmago na dirki: »Zame se pravzaprav kaj dosti ne spremeni, če želim zmagati, moram biti prvi v Rimu, ne glede na to, kdo stoji nasproti.«

Roglič se v svojih izjavah redko posveča tekmecem in tudi v tokratnem pogovoru je ostal zvest svoji strategiji. Več o tem, kaj pravi, si poglejte v priloženem video posnetku.

Značke: Dirka po Italiji
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ