Lampre Merida: Izberite vam najljubšo zmago v sezoni 2015

Lampre Merida: Izberite vam najljubšo zmago v sezoni 2015
29.11.2015 AVTOR: D. Z.
#Chooseyourbestvictory2015. Tako so na twitterju pri moštvu Lampre Merida objavili glasovanje za najboljšo zmago v sezoni 2015.

Kolesarji Lampreja Meride so v tej sezoni dosegli 29 zmag. 30, če sem prištejemo še zmago Diega Ulissija v dresu italijanske reprezentance. Med temi pa najdemo tudi izjemno zmago Jana Polanca na dirki po Italiji. To mu je uspelo v peti etapi. Polanc je tako po Luki Mezgecu postal drugi Slovenec z etapno zmago na dirki po Italiji.

In med mnogimi je tu še zmaga Luke Pibernika na državnem prvenstvu. V drugi polovici sezone so njegov dres Lampreja Meride krasile tudi barve državnega prvaka. Zanj je bil to kljub mladosti že drugi naslov. Oba, tako Polanc kot Pibernik pa sta že podaljšala pogodbi z italijansko ekipo. Sicer pa lahko zanju glasujete na twitterju pod imenom #chooseyourbestvictory2015.

Sicer pa se jutri kolesarji te ekipe prvič sestanejo na krajših pripravah. Spomnimo. V naslednji sezoni bodo v tej ekipi vozili kar štirje Slovenci. Piberniku in Polancu se bosta pridružila še Marko Kump in Matej Mohorič.

Značke: Dirka po Italiji, Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ