Matej Kravos neustavljiv ... odličen tudi Tadej Valjavec

Matej Kravos neustavljiv ... odličen tudi Tadej Valjavec
19.11.2017 AVTOR: D. Z.
Škofja Loka je bila tretja postaja slovenskega pokala v ciklokrosu. Drugič zapored je zmagal Matej Kravos. Prišel tudi Tadej Valjavec.

Prvo dirko je dobil Rok Korošec, drugo Matej Kravos. Zdaj je za kolesarji v slovenskem pokalu v ciklokrosu že tretja dirka v tej sezoni. Tokrat na območju stare vojašnice v Škofji Loki.

Podlaga pa kombinacija asfalta, trave, peska, kolovoznih poti, stez in tudi stopnic. Krog je bil dolg 2,2 km. Pri dečkih do 15 let, ki so vozili 20 minut je bil najboljši Aljaž Petek. Marcel Skok je bil drugi. Oba sta uporabljali CX kolesi. Na tretje mesto se je povzpel Marcel Gladek. Med deklicami do 15 let je nastopila samo Neja Kalan. Med mladinci je bil najboljši Jakob Smolnikar, ki je premagal Blaža Avblja in Anžeta Skoka. Četrti je bil Fabijan Kralj

In potem sta tu še najmočnejši kategoriji. Moški do 40 let in moški nad 40 let. Na startu je bil spet tudi Kristijan Koren, pa zmagovalec prvega ciklokrosa Rok Korošec … prišel je tudi nekdanji profesionalni kolesar Tadej Valjavec. Spet pa je bil najboljši Matej Kravos, ki je v kategoriji do 40 let premagal Davida Ivartnika in Kristijana Korena. Primož Obal je s četrtim mestom obdržal vodstvo v slovenskem pokalu. Lanski zmagovalec v tej kategoriji Peter Zupančič je bil sedmi, tik za Korošcem. V kategoriji nad 40 let je bil najboljši Tadej Valjavec, ki je nastopa z gorskim kolesom. Drugi je bil Mitja Tancik, tretji pa še vedno vodilni v slovenskem pokalu Matej Dakskobler. Naslednji ciklokros bo gostila Vipava.

Značke: Ciklokros, Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ