Nekdanji direktor Gira o izginulih milijonih za RAI in tudi za revijo Bicikel

Nekdanji direktor Gira o izginulih milijonih za RAI in tudi za revijo Bicikel
15.04.2014 AVTOR: D. Z.
Michele Acquarone je, potem ko je iz podjetja RCS Sport izginilo več kot 13 milijonov evrov, izgubil službo ... Trdi, da se mu je zgodila krivica. Več pa v reviji Bicikel.

Zdaj je Acquarone spregovoril tudi za italijansko televizijo RAI 3. V daljšem pogovoru za oddajo Report je spet zavrnil kakršnokoli povezanost v škandal znotraj podjetja RCS Sport. Torej podjetja, ki je zadolženo tudi za organizacijo dirke po Italiji.

Iz podjetja so lani sporočili, da je izginilo okrog 13 milijonov evrov, nato pa so odpustili kar nekaj ljudi, med njimi tudi Micheleja Acquaroneja. Kot je Italijan tudi za revijo Bicikel povedal, še zdaj niso razkrili razlogov, zakaj natančno so ga odslovili. Je pa nekoliko podrobneje o tem spregovoril tudi za italijansko televizijo. V oddaji so novinarji razkrili, da naj bi iz podjetja odtujili celo 16 milijonov evrov.

"Zaslišanja se nadaljujejo, medtem ko so Acquaroneja odpustili," so še poudarili. Ta je spet zanikal vpletenost in celo izdal nekaj svojih teorij, kako naj bi prišlo do kraje denarja. V naslednji številki revije Bicikel si boste lahko prebrali tudi njegovo plat zgodbe. Kako so ga odpustili, kako še zdaj išče službo, kakšne načrte je imel z dirko po Italiji, kako gleda na kolesarstvu, kako se zdaj počuti ...

Značke: Dirka po Italiji, Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ