Nov dih jemajoč dom za Rogličevo Jumbo Vismo (VIDEO)

Nov dih jemajoč dom za Rogličevo Jumbo Vismo (VIDEO)
02.01.2022 AVTOR: DZ, vir: Jumbo Visma

Vsaka kolesarska ekipa ima osrednjo bazo, pisarne, garaže, delavnice in vse kar ekipa potrebuje za normalno delovanje med sezono. Jumbo Visma nas je popeljala skozi nove prostore.

Service Course. Tako tudi v kolesarskem svetu rečejo glavnemu prostoru vsake ekipe. Govorimo o mehaničnih delavnicah, garažah za tovornjake in avtombile, pa pisarnah iz katerih vodijo celotno ekipo ...

Veliko je logistike, veliko priprav na same dirke. Ekipa Bahrain Victorious ima svoje prostore v Mengšu, preostale ekipe iščejo predvsem take dele Evrope, ki jim potem med sezono omogočajo lažje transferje, saj njihovi prostori predstavljajo izhodiščno točko za odhode na dirke. Pri Jumbo Vismi so prav 1. januarja razkrili, da so se preselili v nove prostore in jih na svojevrsten način tudi pokazali.

V video obliki lahko spoznamo, za kako velike prostore gre. Tako dobimo občutek, koliko koles imajo na enem mestu, kako zelo mora biti vse urejeno. Seveda gre v tem primeru kar za tri kolesarske ekipe. Poleg World Tour ekipe, v kateri vozi tudi Primož Roglič, imajo tudi žensko in razvojno ekipo. Poleg tega je na Nizozemskem zelo popularna tudi ekipa za hitrostno drsanje. A vendar je priloženi video vreden ogleda.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ