Petra Zrimšek podpisala za BePink

Petra Zrimšek podpisala za BePink
12.11.2011 AVTOR:
Kar se je govorilo že dalj časa, je danes postalo tudi uradno. V Lombardiji ima sedež nova ženska kolesarska ekipa z imenom BePink.
Ena izmed članic je tudi Petra Zrimšek, ki je na koncu letošnje sezone nanizala nekaj dobrih uvrstitev na italijanskih dirkah, kar ni ostalo neopaženo.

Ekipa bo imela sedež v okolici Bergama. Moštvo bo vodil priznani kolesarski zanesenjak Walter Zinni, kolesa pa jim bo priskrbel znameniti šprinter Mario Cipollini.

Ekipa bo sestavljena iz 13 kolesark: Silvia Valsecchi, Gloria Presti, Simona Frapporti (vse tri so prišle iz Top Girls Fassa Bortolo), Eleonora Patuzzo, Oxana Kozonchuk (obe Diadora Pasta Zara), Julia Martisova (Gauss), Dalia Muccioli, Alice Algisi, Chiara Favaron Bissoli, Alena Amialyusik, Petra Zrimsek (Loborika Favorit Team), Elke Gebhardt in Evelyn García.

Za bicikel.com je Petra povedala: "Zelo sem vesela, da moje letošnje vožnje niso ostale neopažene. Ko sem dobila ponudbo, nisem niti za trenutek oklevala. Še vedno ne morem verjeti, da bom dejansko vozila v italijanskem klubu ob tako dobrih kolesarkah. Motivacije mi ne primanjkuje, saj si želim še napredovati, kar mi bo sedaj veliko lažje, saj bom lahko nastopala na močnih dirkah v tujini. Hvaležna sem vsem, ki so mi doslej pomagali na moji športni poti in mi omogočili ta korak naprej."

Mednarodno moštvo bo močno tako na cestnih dirkah kot tudi na velodromu. Sezono bodo dekleta začela konec februarja na dirki Tour of Quatar. 
Značke:
Ključne besede:
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ