Polne roke - Revija BICIKEL (04)

Polne roke - Revija BICIKEL (04)
15.04.2010 AVTOR:
Ko je marca vreme nekajkrat že dalo zeleno luč, da se kolesarska sezona lahko začne, si je kmalu potem s snežno ploho premislilo.

Trgovci so ravno znova dobili občutek, kako je, ko je trgovina nabito polna, že je prva nevihta zredčila čakalne vrste. Sedaj je že vse pod nadzorom, v kolesarskih trgovinah so vrste vsakdanje, kot v banki in na kolesarskih rundah nervoza, ker so se v letošnjem letu začele nekoliko pozno. In je temu primerno obrnjenih manj kilometrov.

Več o kolesarskih rundah boste zato brali prihodnjič . Nervozo na rundah vidno blažijo kolesarke, ki so vedno deležne pozornih pogledov in počasnejše vožnje. Bolj pomembno, kot to, je, da jih je vsako leto več. To se pozna tudi v vrstah BCbejb, ki vse skupaj že zadostijo pravilu cestnih predpisov o vožnji v paru po prometnih cestah.

Če razmišljate še korak naprej ali pa preventivno  ter se udeležujete rekreativnih prireditev, razmislite o kolesarskem nezgodnem zavarovanju. Ni naš namen, da bi vas plašili, vendar poleg vseh vrst zavarovanj, ki naj bi vam nekoč – upamo, da ne bi bilo treba nikoli - lajšala finančno stanje, ima tudi nezgodno kolesarsko zavarovanje svoje razloge. Osebno, materialno vam sicer nič ne koristi, vas pa varuje, da ne bi kdo kaj kdaj terjal od vas.

Ravno poteka elektronsko obnavljanje letnih naročnin na revijo Bicikel. Obveščanje je tudi prvič podprto z elektronskim sistemom, ki skrbi, da ste naročniki redno obveščeni, kdaj je treba podaljšati naročnino. Pri tehniki jasno brez zapletov ne gre, je bilo pa to tudi nenačrtovano dobrodošlo, saj smo na ta način vzpostavili tudi elektronski ali telefonski kontakt - ki ga drugače ne bi - z vami, našimi zvestimi bralci. Enako pomembna, kot podaljšanje enoletnih naročnin na revijo, so za nas pod skupni imenovalec vzeta menja vas, bralcev, ki enotno sporočajo: »Še naprej delajte tako dobro revijo.«

Po lanskih zametkih kataloga smo se letos odločili za samostojno edicijo Katalog koles, ki ga boste naročniki na revijo Bicikel prejeli brezplačno, vsem ostalim pa bo na voljo kot redna revija Bicikel na prodajni mestih Dela Prodaje, trgovskih centrih in OMV bencinskih servisih. Za ogrevanje v tej številki predstavljamo pet popolnoma različnih koles za različne namene, a skupno osnovo, kolesarjenje ter aktivno preživljanje prostega časa.

Kot imamo mi polne roke dela pri ustvarjanju kolesarskih vsebin, boste imeli znova za nekaj časa polne roke vi. Kot velja, pretiravanje ni nikjer zaželeno, zato v rokah izmenjujte revijo Bicikel, kolesarsko krmilo in se ve, kaj oziroma koga.

Pa veliko uspeha predvsem pri tem zadnjem.

Boštjan Svete
urednik

---

Obrnite pedala in kolesarite po:

Značke:
Ključne besede:
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ