Pridružite se BICIKEL.COM fantasy ligi za Giro

Pridružite se BICIKEL.COM fantasy ligi za Giro
07.05.2021 AVTOR: Uredništvo

Dirka po Italiji je pred vrati, tudi med prvim letošnjim tritedenskim spektaklom pa se bomo pomerili v fantasy ligi, tokrat na strani Velona. Pridružite se nam!

Fantasy lige postajajo vse bolj popularne v celi vrsti športov, v nogometu, predvsem angleškem nogometu, se je iz fantasyja razvila celotna industrija, še na mnogo višjem nivoju je fantasy v ZDA pri ameriškem nogometu in delno tudi košarki, že nekaj let pa se tudi kolesarstvo trudi ujeti priključek.

Lani smo v okviru Bicikla igrali fantasy med dirko po Franciji, letos pa vas vabimo, da se nam pridružite med igranjem igre med prihajajočo dirko po Italiji. Čas za sestavo ekipe imate do začetka jutrišnje prve etape.

Tokrat tekmujemo na strani Velon, kjer so pravila nekoliko drugačna in tudi bolj enostavna. Osem kolesarjev imate razdeljenih v osem kategorij, v vsaki kategoriji lahko izberete le enega kolesarja, kar nadomešča t.i. salary cap pri ostalih ligah. Tudi tukaj ne boste mogli izbrati superzvezdniške zasedbe, vam pa ne bo potrebno paziti na budžet, saj le izberete kolesarja, kateremu najbolj zaupate, iz ponujenega seznama v vsaki kategoriji.

Do lige dostopate tukaj, na povezavi boste našli vse pomembne informacije glede pravil in načina igranja fantasyja - https://www.velon.cc/news/2021/5/4/velon-fantasy-game-guide

Točkovanje je podobno kot drugje, večino točk prinesejo uvrstitve v posameznih etapah, dodatne točke pa so na voljo tudi za uvrstitev v šprinterski razvrstitvi, gorski razvrstitvi in generalni razvrstitvi. Ko boste sestavili svojo ekipo, v meniju zgoraj poiščite "Leagues" in se pridružite BICIKEL.COM ligi.

Vsak dan imate na voljo dve menjavi, ki ju lahko izkoristite do začetka naslednje etape. Srečno!

Značke: Dirka po Italiji
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ