Pripravljalna baza (gorskih) kolesarjev

Pripravljalna baza (gorskih) kolesarjev
10.12.2008 AVTOR:
Ena od najpomembnejših obdobij priprave na novo sezono je v naših podnebnih krajih seveda zima, ki predstavlja mnogim veliko oviro do kvalitetne izvedbe treninga. Predvsem kolesarskega dela priprav.

Vodstvo ŠD Energija se že vrsto let trudi, da zagotavlja čim boljše pogoje treninga za svoje tekmovalce.

Za sezono 2008/2009 smo uspeli skleniti sporazum s hotelom na slovenski obali. Trudili smo se, da bi slovenski športniki lahko trenirali doma in jim ne bi bilo potrebno hoditi v tujino na priprave. S tem se izognemo kupu nevšečnosti in znižamo stroške. V Sloveniji imamo na voljo slovenske zdravnike, slovensko policijo, domač GSM signal, prijazno hotelsko osebje, ki govori domač jezik, bližino pripravljalne baze, saj je do nje le 1h vožnje in z ukinitvijo cestnin tudi cenovno poceni "dostop".

V vseh preteklih letih našega delovanja smo v svojih pripravljalnih bazah gostili kolesarje drugih klubov, ki so bili motivirani za trening, a jim razmere niso omogočale ugodnih stroškov priprav. Tako je ob letošnji akciji organizacije pripravljalne baze padla ideja, da bi pripravljalno bazo organizirali tako, da bi omogočili vsem slovenskim gorskim kolesarjem ugodne razmere za trening v skupnem partnerskem hotelu na slovenski obali.

Idejo smo uresničili in od 1.12.2008 do 31.3.2009 je tako partnerski hotel slovenskega gorskega kolesarstva postal HOTEL SALINERA STRUNJAN www.salinera.si , ki omogoča bivanje po izredno ugodnih cenah. Hotel je standarda 4**** zvezdic, z notranjim bazenom, masažnim salonom, savnami in drugimi "priboljški". Spodaj so opisani pogoji, po katerih je možno bivanje v hotelu:


28€ POLPENZION 2 posteljna soba STANDARD*** (minimalno 2 osebi, min. 2 nočitvi)
28€ POLPENZION 2 + 1 posteljna soba SUPERIOR**** (min. 3 osebe, min. 2 nočitvi)
26,6€ APARTMAJI VILA MAIA 4+2 4**** (min. 2 osebe, min. 2 nočitvi)
26,6€ APARTMAJI VILA MAIA 6+2 4**** (min. 5 oseb, min. 2 nočitvi)
+ turistična taksa 1,01€/dan

Dogovorjena je možnost popoldanskega kolesarskega obroka (pašte) za ceno 5€ po osebi. Ob rezervaciji je potrebno povedati, da želite kolesarski paket.

V ceno je že vključeno: shramba za kolesa, uporaba bazena, 1x obisk savne.

Internet bo najet kot pavšal in bomo še sporočili ceno, vsekakor pa obstaja možnost interneta tako WiFi kot LAN, sicer proti individualnemu plačilu, mi se bomo dogovorili za skupinsko plačilo oz. pavšal.

ZGORAJ OPISANI ARANŽMA BO NA VOLJO VSEM KOLESARSKIM KLUBOM IN NJIHOVIM ŠPORTNIKOM, KI SO AKTIVNI ČLANI KZS‐OGK V VSEH DISCIPLINAH XCO, DH, 4X, BMX. UPORABNIKI ARANŽMAJA SE MORAJO ZAVEDATI, DA BIVAJO V HOTELU KOT ČLANI KZS‐OGK‐UCI IN ZA NJIH VELJAJO VSA OBSTOJEČA PRAVILA, PRAVILNIKI IN DISCIPLINSKI UKREPI, KI JIH PREDVIDEVAJO KROVNE ORGANIZACIJE. ZAVEDAJMO SE, DA PREDSTAVLJAMO GORSKO KOLESARSTVO, SVOJ KLUB, SVOJE SPONZORJE IN NENAZADNJE TUDI SAMI SEBE. ZGLEDNO OBNAŠANJE IN BONTON NAJ BOSTA VODILO NAŠEGA BIVANJA V NAŠEM PRIPRAVLJALNEM CENTRU!!!

Vse zainteresirane klube ali kolesarje posameznike vabim, da se mi javijo na moje kontakte, kjer lahko dobijo več informacij.
mitjatancik@energijateam.com
info@energijateam.com
ali kontaktirajo predsednico OGK‐odbora za gorsko kolesarstvo Mileno Černilogar na kontaktih:
milena.cernilogar@gmail.com

VEČ FOTO UTRINKOV:
http://www.salinera.si/piran/fotogalerija/galerija/salinera/xhtel.jpg (foto: salinera.si)
http://www.salinera.si/piran/fotogalerija/galerija/salinera/xhotel‐salinera‐reataurant.jpg (foto: salinera.si)
http://www.salinera.si/piran/fotogalerija/galerija/salinera/simmingpool_mg_1886.jpg (foto: salinera.si)
VIDEO PREDSTAVITEV: http://www.salinera.si/video/Salinera‐Hotel.WMV
SPLETNA PREDSTAVITEV HOTELA: www.salinera.si

Značke:
Ključne besede:
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ