Robert Vrečer razkriva: Trening na "kozah" in klepet o krstnem nastopu (foto)

Robert Vrečer razkriva: Trening na "kozah" in klepet o krstnem nastopu (foto)
03.05.2013 AVTOR: D. Z.
Kot nam je obljubil, da bo to počel, se nam je že drugič v tem tednu se nam je iz Neaplja javil Robert Vrečer. Za njim je po vsej verjetnost zadnji sproščen dan!

1. oglašanje Roberta Vrečerja!
Robert Vrečer se nam je oglasil že kmalu po prihodu v Neapelj. Tega prispevka si zaradi tehničnih težav ne morete prebrati, je pa takrat razkril, da so prvi dan opravili dobro uro dolg trening. Naslednji dan pa slabe tri ure treninga z nekaterimi vzponi. Predvsem pa je izpostavil, da so v zadnji uri preizkusili kolesa za kronometer. Priznal je, da je bil predvsem nad novo Shimanovo opremo nadvse navdušen. Obenem je moral prestati redno dopinško kontrolo, ki jo morajo "preživeti" vsi kolesarji na dirki po Italiji!

Najprej za "kozah"
»Dananšnji dan je bil zares spet sproščen. Dopoldne smo opravili slabi dve uri dolg trening z kozami. Tako smo preverili še zadnje popravke pri nastavitvah pozicij. Preizkusili smo tudi 'smeno' za ekipni kronometer. Ampak. Trening ni bil nič posebenega. Naredili smo pač toliko, kolikor smo na teh zelo prometnih cestah, polnih nevarnih voznikov, sploh lahko naredili, « nam je iz Neaplja sporočil Robert Vrečer, ki pa je imel, tako kot vseh 207 kolesarjev, ki se bo jutri podalo na start, tudi popoldan zelo pester.

Potem na klepetu
Organizaotorji dirke po Italiji so pripravili spektakularno predstavitev vseh 23 ekip. »Ta predstavitev je minila kar hitro in tudi sproščeno. Sem se pa srečal tudi z Luko Mezgecem, Gorazdom Štangeljem in Kristjanom Djuraskom, s katerimi smo že rekli nekaj besed o letošnjem debiju na dirki po Italiji, « je še dodal Vrečer.

Tako za Djuraseka, ki je iz Adrie Mobil pred letošnjo sezono prestopil v moštva Lampre-Merida, kot tudi za Luko Mezgeca (Argos Shimano) bo to prvi nastop na dirki po Italiji. Gorazd Štangelj pa bo eden izmed športnih direktorjev Astane, ki bodo poskušali Vincenzu Nibaliju pomagati do rožnate majice. Poleg Djuraseka bo Hrvaško na Giru zastopal še Robert Kišerlovski, ki je kapetan moštva RadioShack Leopard. Poleg Mezgeca in Vrečerja je na Giru še Grega Bole.

Značke: Dirka po Italiji, Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ