Robert Vrečer se vrača v Vorarlberg

Robert Vrečer se vrača v Vorarlberg
25.11.2013 AVTOR: D. Z.
Po razpadu Pro Team moštva Euskaltel Euskadi si mnogi kolesarji še iščejo nove sredine. Robert Vrečer jo je že našel, vrnil se bo v moštvo Vorarlberg.

Tretji na dirki po Avstriji
Robert Vrečer je pred prestopom v Euskaltel Euskadi – za baskovsko moštvo je vozil v tej sezoni – vozil prav za Vorarlberg.

V dresu avstrijskega moštva zasedel izjemno tretje mesto na dirki po Avstriji. Med drugim je dobil tudi dirko po Grčiji in postal državni prvak v kronometru.

V Švici do dveh majic
Po odlični sezoni 2012, je zdaj 33-letnega kolesarja pot vodila v Baskijo. Letos si je prav na prvi dirki poškodoval ključnico.

Vseeno je nastopil na dirki po Italiji in se kasneje izkazal na dirki po Švici, kjer je osvojil kar dve majici. Bil je najboljši na letečih in na gorskih ciljih.

Vrnitev v Avstrijo
Žal pa je ekipa Euskaltel Euskadi razpadla – vodilni v moštvu so prav v teh dneh vložili prošnjo za pridobitev kontinentalne licence – in tako je Vrečer ostal brez kluba. Z njegovimi uslugami pa so bili Avstrijci, ki imajo kontinentalno licenco, v preteklosti tako zadovoljni, da so ga zdaj spet sprejeli medse.

V baskovskem moštvu je vozil tudi Jure Kocjan, ki je še vedno brez kluba. Tudi dva zvezdnika tega moštva Samuel Sanchez in Igor Anton še nista našla novih delodajalcev.

Značke: Dirka po Italiji, Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ