Rožnati Pinarello za rožnato majico

Rožnati Pinarello za rožnato majico
13.11.2020 AVTOR: DZ

Tao Geoghegan Hart. Mnoge je presenetil z zmago na dirki po Italiji, zdaj pa je presenečenje doživel tudi sam.

Član Ineosa Tao Geoghegan Hart je presenetljivo dobil dirko po Italiji. Kolesarji Ineosa, predtem pa Skya že od same ustanovitve uporabljajo kolesar Pinarello. Gre za italijansko znamko koles, tako da je jasno, da ima za lastnika zmaga na dirki po Italiji posebno čast. V Londonu so zato Hartu pripravili posebno presenečenje.

V torek so ga povabili v Pinarellovo z dva tisoč kvadratnimi metri nadvse veliko trgovino. Menil je, da bo moral odgovarjati na vprašanja. Pred trgovino in izložbenim oknom je celo poziral, ni pa opazil posebnega kolesa, ki je bilo razstavljeno. Ob vstopu v trgovino pa so mu pokazali drugače pobarvano kolo Pinarello Dogma F12.



Seveda v rožnati barvi. "Dobrodošli, nekaj imamo za vas. Nekaj, kar boste najbrž radi videli," je 25-letnika nagovoril prodajalec. "O, to pa je lepo presenečenje. Veste kaj? O tem so me že spraševali. To je bilo največkrat zastavljeno vprašanje tega tedna. Odlično je," je dejal Hart.

Pinarellu so dodali številko 165, ki jo je Hart nosil na Giru, na okvir pa so dodali dodali še sporočilo: “Grazie Tao!”. Potem se je prek videopovezave oglasil še Fausto Pinarello.

"Hvala za lepo presenečenje, Fausto. Nisem vedel, je pa zelo lepo. Zdaj imam dodaten razlog, da se vrnem na kolo. Že vse od prihoda v Milano nisem bil na kolesu," mu je dejal Tao:



"Vsi ti detajli. Res je neverjetno imeti nekaj, kar me bo spominjalo na dirko, saj sta minila samo dva tedna, pa se zdi, da je že dolgo tega. Odkar sem prišel domov je lepo poslušati ljudi, ki mi govorijo, da so uživali ob spremljanju zadnjih treh etap. To je bistvo kolesarstva. Da je zanimivo, da navdušuje ljudi, in da je napeto do konca.”

Tao je nadaljeval z zgodbo, da ga je zmaga stala avtomobila. Po 15. etapi je z bratom stavil. Ta mu je zatrdil, da lahko dobi Giro, Tao pa, da ga ne bo dobil. V nasprotnem primeru bi bratu kupil avtomobil.


Sestavljanje posebnega kolesa

Značke: Dirka po Italiji
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ