Shimano na največjih dirkah naših sosedov

Shimano na največjih dirkah naših sosedov
16.11.2017 AVTOR: D. Z.
Na največjih italijanskih dirkah bomo lahko vse pogosoteje videvali avtomobile Shimana. Zakaj? To podjetje bo skrbelo za t. i. "nevtralno podporo".

Iz Shimana so sporočili, da so z organizatorji največjih italijanskih dirk sklenili pogodbo, tako da bo Shimano skrbel za kolesarje tudi v obliki “nevtralnih vozil ” na dirkah. O katerih dirkah pa govorimo?

Dirka po Italiji, Strade Bianche, Tirrreno-Adriatico, Milano-Sanremo, GP Piemonte, Milano-Torino in dirka po Lombardiji. Tako je prišlo do sodelovanja med Shimanom in agencijo RCS Sport. Vrhunec bo vsekakor Giro. “Naš cilj je, da smo pomemben partner, in da na dirkah prinesemo dodano vrednost za vse kolesarje. Radi bi zagotovili, da bi bili vsi čim bolj varni. Poskrbeti moramo, da bodo kolesarji od nas prejeli vso pomoč, in da bodo njihova kolesa delovala kar se da učinkovito, ” je dejal predstavnik Shimana v Italiji Eduardo Roldan.

Kako je v Shimanovem spremljevalnem vozilu? V priloženem spotu.
 

 

Značke: Dirka po Italiji, Cestno
Komentarji
Ta novica še nima komentarjev
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ