Škofja Loka: Zupančič najboljši, Kerkez v vodstvu

Škofja Loka: Zupančič najboljši, Kerkez v vodstvu
22.11.2016 AVTOR: D. Z.
Za kolesarji je še tretja ciklokros dirka v tej sezoni. V najmočnejši kategoriji je zmagal Peter Zupančič. Po treh dirkah vodi Vladimir Kerkez.

Tokrat je ciklokros dirko gostila Škofja Loka, prijavljenih pa je bilo dobrih 60 kolesarjev. Tako kot na preteklih dveh ciklokrosih so nekoliko spremenili program. Namesto treh startov smo videli samo dva.

V najmočnejši kategoriji, torej med člani od 19 do 40 let je bil najmočnejši Peter Zupančič (Calcit), ki je za dobre pol minute ugnal Aleša Udoviča (KD Šenčur). Vodilni v skupnem seštevku Vladimir Kerkez – vodstvo je prevzel po drugi dirki – je tokrat med kolesarji, ki uporabljajo ciklokros kolesa zasedel tretje mesto. Sicer pa je bil tretji Matej Drinovec (Adria Mobil). V kategoriji nad 40 let je bil najboljši Bojan Ločnikar (Bike Republic).

Drugi je bil Dušan Hajdinjak (Team Turbo Tropovci), tretji pa Matej Dakskobler (KK Pantal). Najboljši mladinec je bil Gregor Durkov, sicer član kranjske Save.  Med ženskami nad 15 let je zmagala Tjaša Sušnik (Sava Kranj). Med deklicami pa Neja Kalan (KK Sava Kranj). Član KD Sloga 1902 Idrija Aleš Skok je bil najboljši med dečki. Če pogledamo še v najmočnejšo kategorijo. Po treh dirkah z 22 točkami vodi Kerkez (Cycling United). Drugi je Jernej Stibilj (Pici Bici), ki je zbral 18 točk. Tretji je Aleš Udovič.

Značke: Ciklokros, Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ