Španska “La Roja”: Tudi Pibernik in Novak na Vuelto

Španska “La Roja”: Tudi Pibernik in Novak na Vuelto
19.08.2019 AVTOR: DZ, foto: Sirotti

Letos bomo po vsej verjetnosti na dirki po Španiji spremljali kar pet Slovencev. Zdaj je Bahrain Merida potrdila, da bosta med osmerico dva Slovenca: Luka Pibernik in Domen Novak.

Že pred dnevi smo dobili potrditev, da bosta na dirki po Španiji nastopala Primož Roglič in Luka Mezgec. Čakamo še na uradno potrditev, da bo za UAE Team Emirates dirkal Tadej Pogačar. Zdaj so namreč iz Bahraina Meride sporočili, da bodo na dirki po Španiji računali tudi na usluge Luke Pibernika in aktualnega slovenskega državnega prvaka Domna Novaka.

Ekipa je v tem mesecu izgubila glavnega aduta Domenica Pozzoviva, ki ga je med treningom zbil avtomobil, tako da resnega kandidata za boj za visoka mesat v skupnem seštevku ne bodo imeli. Zato bodo dirkali na zmage v posamičnih etapah. Kdo pa se bo še pridružil obema Slovencema? Dylan Teuns, Phil Bauhaus, Jukija Araširo, Heinrich Haussler, Mark Padun in Hermann Pernsteiner.

Bahrain Merida: Domen Novak, Luka Pibernik, Dylan Teuns, Phil Bauhaus, Jukija Araširo, Heinrich Haussler, Mark Padun in Hermann Pernsteiner.

Značke: Dirka po Španiji
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ